Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Captio
El CTO i cofundador de CAPTIO opina sobre SOFTENG:

"Nosaltres ens centrem en desenvolupar el nostre producte. Col • laborar amb Softeng ens permet estar segurs que aprofitem al màxim la infraestructura que tenim i que estem sempre a l'última."

Lluís Claramonte


Infraestructura en Azure
Nom del projecte Infraestructura en Azure
Adreça web http://www.captio.net
Resum

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol, amb un procés de digitalització homologat per l'Agència Tributària, que ajuda a les empreses a gestionar les seves despeses de viatge corporatius (transports, menjars, peatges, pàrquings ...), simplificant i agilitzant tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l'ERP.

La companyia va apostar per Microsoft Azure i Softeng, per optimitzar la seva infraestructura, oferint a la seva aplicació una major flexibilitat i escalabilitat per adaptar-se a les seves necessitats de negoci i arribar a un major nombre d'usuaris.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu CTO i cofundador, Lluís Claramonte, va opinar sobre els serveis de Softeng.

Punts clau

Els serveis sobre Azure que Softeng presta a Captio milloren l'estabilitat gràcies al manteniment proactiu de la infraestructura que redueix les incidències i millora la seguretat. Així mateix, ajuden a optimitzar el consum de recursos de la seva infraestructura, obtenint el màxim valor i potencial de la inversió en Azure.

Tornar al llistat ...