Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona
El CIO del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) opina sobre SOFTENG:

"Tota la nostra infraestructura informàtica havia quedat obsoleta i sense suport per part dels fabricants amb els riscos que això comporta ia més no cobria les nostres necessitats pel que fa a rendiment i capacitat d'emmagatzematge. Per tant, era del tot necessària una renovació total dels actius que requeria una gran inversió. Com a solució, Softeng ens va proposar evitar l'adquisició de nous servidors, cabines i llicències recomanant crear una nova i moderna infraestructura en el núvol en Microsoft Azure en format de pagament per ús. Apostem per això i va ser tot un encert pels nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment. A més, l'eficàcia i l'experiència demostrada per Softeng en el transcurs del projecte va ser clau perquè tinguéssim una transició suau sense maldecaps ni inconvenients per als usuaris, de manera que estiguem molt satisfets tant amb el resultat obtingut en el projecte com amb la gestió i administració que Softeng realitza per mantenir la nostra nova infraestructura operativa en Azure "

Antonio Torrejón


Infraestructura en Azure
Nom del projecte Infraestructura a Azure
Adreça web http://www.coib.cat
Resum

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), va triar Microsoft Azure com la millor solució per a la modernització de la seva infraestructura informàtica. Per a això, ha confiat Softeng com a partner especialista en solucions cloud, per fer una migració dels seus servidors on-premissa, prescindint de mica en mica d'ells i per donar-los assessorament i suport en la gestió i administració de la seva infraestructura en el núvol. El director de sistemes del COIB, Antoni Torrejón, ens va mostrar la seva satisfacció amb els serveis prestats per Softeng.

Punts clau

El COIB requeria una modernització de la seva infraestructura informàtica a causa que l'actual havia quedat obsoleta amb els riscos que això suposa i més havia quedat insuficient per a les necessitats actuals de rendiment i capacitat d'emmagatzematge. Amb Azure han cobert totes les seves necessitats beneficiant d'un important estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Tornar al llistat ...