Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure a Media Markt

La prestigiosa cadena d'electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum, Media Markt, ha triat Azure per allotjar tot el seu negoci en línia i per això ha apostat per Softeng com a partner especialista en serveis al núvol de Microsoft.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu CIO, Eduard Martínez, ha opinat sobre els serveis de Softeng.

http://www.mediamarkt.es Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure en Sellbytel Group

Sellbytel Group és un dels líders mundials en externalització de serveis, amb presència en més de 60 ciutats a tot el món. El grup, que compta ja amb la col·laboració de Softeng en la implantació i suport de la seva suite d'Office 365, ha tornat a confiar en la companyia com el seu partner de confiança en el núvol per a la migració i reestructuració de la seva infraestructura a Azure.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu Director IT, Mariano Bañon, va opinar sobre els serveis de Softeng.

http://www.sellbytel.com Llegir més ...

Cas d'èxit de Captio

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol, amb un procés de digitalització homologat per l'Agència Tributària, que ajuda a les empreses a gestionar les seves despeses de viatge corporatius (transports, menjars, peatges, pàrquings ...), simplificant i agilitzant tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l'ERP.

La companyia va apostar per Microsoft Azure i Softeng, per optimitzar la seva infraestructura, oferint a la seva aplicació una major flexibilitat i escalabilitat per adaptar-se a les seves necessitats de negoci i arribar a un major nombre d'usuaris.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu CTO i cofundador, Lluís Claramonte, va opinar sobre els serveis de Softeng.

http://www.captio.net Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), va triar Microsoft Azure com la millor solució per a la modernització de la seva infraestructura informàtica. Per a això, ha confiat Softeng com a partner especialista en solucions cloud, per fer una migració dels seus servidors on-premissa, prescindint de mica en mica d'ells i per donar-los assessorament i suport en la gestió i administració de la seva infraestructura en el núvol. El director de sistemes del COIB, Antoni Torrejón, ens va mostrar la seva satisfacció amb els serveis prestats per Softeng.

http://www.coib.cat Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure en Grup Sínia

El grup Sínia logística és una central de compres especialitzada en el sector de la distribució de material elèctric, fluids, climatització i comunicacions. La companyia volia desplegar la seva nova aplicació de gestió i el seu entorn de desenvolupament en el núvol. Per això va apostar per Softeng com a partner de solucions Cloud de Microsoft, optant més per Azure en lloc d'utilitzar un proveïdor de hosting mitjançant servidors virtuals.

Llegir més ...

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal