Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 en Zeppelin TV
El director d'IT de Zeppelin TV opina sobre SOFTENG:

"Ens va costar molt decidir-nos a canviar el nostre sistema tradicional de correu on-premissa per una solució de correu al núvol. Després de provar diferents alternatives ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Amb O365 hem aconseguit nombrosos avantatges, però sobretot seguretat. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes. "

Miguel Angel Hernández


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum

La prestigiosa productora de televisió Zepellin TV, va apostar per Softeng per a la migració del seu sistema de correu tradicional al núvol de Microsoft amb Office 365. El director d'IT de la productora, va quedar molt satisfet amb els serveis prestats per Softeng i pels avantatges que els aporta la solució de missatgeria en el núvol, Exchange Online.

Punts clau

Els serveis en línia de l'Exchange Online ofereixen a l'empresa accés enriquit, senzill i més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, web i dispositius mòbils. Així mateix, proporciona a la companyia el control i la flexibilitat que necessita simplificant l'administració i protegint les seves dades.

Tornar al llistat ...