Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Vueling
El director IT de Vueling opina sobre SOFTENG:

"Per a la implantació de la solució vam estar treballant amb diversos proveïdors i al final vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes, incloent formació.

Creiem que ens ajudaran a estendre l'ús dins de la companyia i treure encara més profit augmentant la productivitat dels empleats. "

Samuel Lacarta


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum

L'aposta de l'aerolínia Vueling pels serveis al núvol d'Office 365 i per Softeng, han derivat en un cas d'èxit que es recull en un vídeo en què Samuel Lacarta, director d'IT de Vueling, posa de manifest la seva total satisfacció amb els serveis de Softeng i en el qual es destaquen els beneficis de l'eina Lync Online i com aquesta ajuda a l'aerolínia a ser més productiva.

Punts clau

Vueling va escollir a Softeng com a partner de serveis Cloud, per ser una de les empreses amb més experiència en implantacions complexes d'Office 365 i ha manifestat la seva total satisfacció tant amb els serveis de Softeng com amb els beneficis que està obtenint de la plataforma.

El projecte va sorgir quan des de les àrees d'IT i RRHH de Vueling es va detectar un ús excessiu del correu electrònic i reunions presencials, el que suposava un creixent augment dels costos de gestió i una productivitat menor dels empleats.

Tornar al llistat ...