Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Col.legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona
El director de Sistemes i TIC de COIB opina sobre SOFTENG:

"El servei de correu electrònic que prestàvem als més de 38.000 col·legiats i col·legiades havia quedat obsolet i era a més molt car de mantenir. L'opció d'invertir en millorar-era inviable per costos i Softeng ens va proposar la solució de adaptar el programa a núvol amb Office 365. Sent un projecte complex per volum i per les integracions que hi havia amb el nostre programari de gestió, Softeng va dur a terme la migració i la gestió del canvi amb eficàcia i precisió, respectant a més els terminis i costos previstos i demostrant per què és una empresa de referència en tecnologia Microsoft i Cloud. Des de fa setmanes, els col·legiats gaudeixen ja d'un excel·lent servei de missatgeria amb Office 365 i per tant estem molt satisfets amb el resultat obtingut "

Antoni Torrejón


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Adreça web http://www.coib.cat
Resum
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), va triar Microsoft Office 365 com la millor solució per a millorar els seus sistemes de comunicacions. Per a això, ha confiat Softeng per fer una migració al núvol del correu electrònic dels seus col·legiats. Coneix l'opinió del director del director de sistemes, Antoni Torrejón, sobre els serveis prestats per Softeng.
Punts clau

En haver integració amb els seus sistemes d'informació, la migració era especialment complexa però Softeng la va portar a terme amb èxit i amb els temps i costos previstos. Ja en producció, Office 365 ha suposat una gran millora per al Col·legi ja que comptava amb una infraestructura pròpia obsoleta d'Exchange amb un cost elevat d'allotjament i manteniment que a més, necessitava ser renovada. Ara, gràcies al núvol, el Col·legi es beneficia d'un important estalvi en les despeses de TI en eliminar tasques de manteniment i alhora, ha equipat als col·legiats que necessiten el correu amb un sistema modern, segur i eficaç.

Notícia del cas d'èxit publicat per Microsoft

Tornar al llistat ...