Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de SharePoint a Friselva
El director IT de Friselva opina sobre SOFTENG:

"Teníem una intranet desenvolupada en SharePoint 2013 dirigida fonamentalment a la gestió del departament de qualitat i que a causa de diversos problemes de rendiment i gestió tenia una clara tendència a l'desús per part dels nostres usuaris. Amb l'ajuda de Softeng nostra intranet s'està convertint en una eina útil i d'ús recurrent per a nosaltres. Triem a Softeng per les bones referències que teníem d'ells i perquè havia assistit a un dels seus esdeveniments sobre solucions cloud, la seva demostrada experiència i la proximitat i professionalitat del seu equip han estat determinants per a l'èxit del projecte, estem molt satisfets i comptem amb ells per seguir evolucionant la nostra solució. "

Óscar Estevez


Implantació Office 365
Nom del projecte Cas d'èxit de SharePoint a Friselva
Resum

Friselva és una destacada empresa del sector agroalimentari amb més de 60 anys d'experiència en el sector i dedicada al mercat internacional.

La companyia ha confiat en Softeng per a la millora i gestió de la seva intranet desenvolupada en SharePoint. El principal motiu ha estat la necessitat d'oferir als seus usuaris una eina que augmenti la col·laboració entre ells potenciant la competitivitat de l'empresa. El director IT de la companyia, Óscar Estevez, va opinar sobre l'experiència de treballar amb Softeng.

Punts clau
Friselva disposava d'una Intranet Sharepoint 2013, dirigida fonamentalment a la gestió del departament de Qualitat i que a causa de diversos problemes de rendiment i gestió tenia una clara tendència a l'desús per part dels usuaris. Softeng els va oferir una solució de col·laboració que permtiera a la companyia guanyar en productivitat, autonomia i seguretat podent créixer progressivament i ser més competitius.
Tornar al llistat ...