Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a JJUAN
El director IT de JJUAN opina sobre SOFTENG:

"Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

La professionalitat i implicació del seu equip d'enginyers així com la seva ràpida resposta per resoldre els problemes inherents a una implantació d'aquesta envergadura, han fet que ens trobem sentit en tot moment en bones mans i que estiguem molt satisfets amb els resultats obtinguts.

Gràcies a les solucions de Softeng i Office 365 estem aconseguint un augment de la nostra productivitat així com una gran millora en les nostres comunicacions amb totes les delegacions del grup JJUAN a nivell mundial, especialment amb la nostra planta a la Xina. Sens dubte continuarem comptant amb ells com el nostre partner de valor en solucions "cloud" de Microsoft. "

Javier Martínez


Implantació Office 365
Nom del projecte Cas d'èxit de l'Office 365 a JJUAN
Adreça web http://www.jjuan.es
Resum

JJuan és una companyia consolidada, centrada en la fabricació de sistemes de components i frens de motos que compta amb una trajectòria de més de 50 anys en el sector i delegacions a la Xina, Estats Units i l'Índia.

La companyia volia adoptar solucions Cloud de Microsoft tenint com a principal objectiu millorar la disponibilitat i integritat de les seves comunicacions entre les diferents seus i cobrir les necessitats de mobilitat dels seus usuaris i per a això va apostar per Softeng per al desplegament i migració dels seus 200 usuaris a Exchange online i Skype per a empreses.

Punts clau

Softeng els va ajudar a migrar els seus comptes des d'un entorn Lotus al Exchange Online ia unificar la gestió dels seus usuaris a través de l'establiment de sincronització entre el seu Directori Actiu i Office 365.

La nostra empresa ha acompanyat a JJuan tant en el procés de desplegament i migració com en la posterior adopció de la plataforma assegurant-se que els usuaris obtinguin el màxim partit de les eines i de la seva integració.

Tornar al llistat ...