Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Grefusa
El director de control i gestió de sistemes de GREFUSA opina sobre SOFTENG:

"En aquests moments Softeng suposa per Grefusa un soci estratègic per a facilitar la nostra estratègia de transformació digital que vam iniciar fa dos anys. Després de diverses experiències amb diferents proveïdors, hem trobat en Softeng el partner perfecte per acompanyar-nos en el nostre desplegament de plans de millora de processos i desenvolupament de solucions col·laboratives sobre la plataforma de l'Office 365. Softeng reuneix els tres requisits que diferencien un proveïdor d'un partner estratègic:

  1. Compten amb un equip de professionals especialistes en solucions Microsoft, que sempre han garantit un desplegament exitós de projectes desenvolupats en comú, i de forma proactiva contínuament ens proposen nous reptes de millora.
  2. Prioritzen el coneixement i anàlisi als processos de negoci de la companyia abans de parlar de tecnologia i eines.
  3. La professionalitat de tot l'equip de Softeng, va acompanyada d'una cultura empresarial molt pròxima a Grefusa, i que es fonamenta en una qualitat humana del seu equip que ens ha portada a tenir un grau d'afinitat professional i personal molt sincera, que fa impensable que Grefusa desenvolupi projectes Microsoft amb un altre proveïdor tecnològic. "

Jorge Fernández


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum

La companyia valenciana Grefusa lidera el negoci dels snacks i aperitius a Espanya i es troba entre les primeres empreses europees del seu sector. En línia amb la seva estratègia d'impulsar la innovació, Grefusa porta temps apostant per Office 365 per a dur a terme la seva transformació digital, confiant també en Softeng com el seu partner de confiança en el núvol.

Punts clau

Softeng va oferir a Grefusa una solució amb garanties d'èxit per guanyar en productivitat, autonomia, seguretat i flexibilitat. Així mateix, amb les eines de col·laboració de l'Office 365, els empleats comparteixen i col·laboren més fàcilment, el que permet prendre millors decisions d'una manera més ràpid i potenciar el coneixement i l'experiència, un dels actius més preuats de l'empresa.

Tornar al llistat ...