Casos d'èxit

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

General Electric
El Lead SCADA Engineer de General Electric opina sobre SOFTENG:

"Des Alstom Wind (adquirit per General Electric a nov-2015), necessitàvem el desenvolupament d'un nou sistema de monitorització en temps real per a parcs eòlics, basat en web i amb el repte d'aconseguir un producte que s'adaptés a les limitades condicions de ample de banda que es disposen en alguns dels emplaçaments. Necessitàvem un nou producte que millorés l'actual que teníem, amb un nou look and feel, amb moltes més funcionalitats i de fàcil maneig per a l'usuari final i els nostres clients.

Després de diversos anys treballant amb Softeng podem afirmar que la dedicació, l'esforç i la motivació que ha demostrat aquest equip, pel producte que ens han desenvolupat, sempre ha estat en el més alt nivell. Implicació 100% per part de l'equip de desenvolupament. Complint plannings, cobrint requeriments i oferint millores i idees que han afegit valor al nostre producte.

Tant des Alstom, com en l'actualitat des de General Electric hem gaudit (i seguim gaudint) d'un excel·lent suport per a la resolució de problemes i accions de millora. Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives. "

David Alcaraz

 

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal