Casos d'èxit

Desenvolupament de solucions en el núvol

Coneix el nostre treball

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol a la ZAL - Port de Barcelona
El gerent d'organització i serveis generals de la ZAL opina sobre SOFTENG:

"Quan vam decidir renovar la nostra web corporativa, vam voler fer un pas endavant i comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució. A més d'oferir-nos autonomia per gestionar la nostra web, Softeng Portal Builder ha estat de gran ajuda per millorar el nostre posicionament en els cercadors, ens permet conèixer en detall el comportament dels nostres visitants i ens ha alliberat d'aquells aspectes tècnics presents en tota web. Tots aquests factors ens han permès focalitzar tots els nostres esforços en el que realment ens interessa: el nostre negoci. "

Pere Tohà


Desenvolupament de solucions en el núvol
Nom del projecte Web corporatiu ZAL
Adreça web http://www.zal.es
Resum

La plataforma logística de mercaderies marítimes del port de Barcelona, ​​ZAL, va escollir la nostra solució en el núvol per al desenvolupament i gestió del seu nou portal corporatiu. El gerent de la ZAL ens ha manifestat la seva satisfacció tant pel producte com pels serveis oferts per Softeng.

Punts clau
La ZAL ha descobert a Portal Builder un potent gestor de continguts web que els ofereix llibertat per gestionar qualsevol aspecte del seu web, proporcionant un considerable augment de la productivitat i autonomia respecte a la que els oferia el seu anterior gestor de continguts.
Tornar ...