Casos d'èxit

Desenvolupament de solucions en el núvol

Coneix el nostre treball

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en Grup Copisa
La Responsable d'imatge i comunicació de Copisa opina sobre Softeng:

"Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. Les constants millores que obtenim a través de les actualitzacions de Softeng Portal Builder contribueixen en gran mesura a això .."

Nati Alcalá

Desenvolupament de solucions en el núvol
Nom del projecte Web del Grup Copisa
Resum
La prestigiosa constructora GRUP COPISA confia totes les webs del grup a Softeng Portal Builder ™. S'unifica així la gestió web de la signatura en una única eina, minimitzant el temps d'introducció de nous continguts, modificacions i ampliacions que consumien una part important dels recursos del departament de màrqueting. Nati Alcalá, responsable del departament d'imatge i comunicació del Grup Copisa, ha opinat sobre l'experiència de treballar amb Softeng i Portal Builder.
Punts clau

En representació del grup, el web concentra un volum important de continguts, activitats, i novetats que es generen contínuament en qualsevol de les seves empreses. Considerada com un instrument de comunicació i màrqueting important per a l'empresa, el web és un fidel reflex de les diferents activitats que exerceix, així com la seva divisió i estructura departamental.

Tornar ...