Casos d'èxit

Desenvolupament de solucions en el núvol

Coneix el nostre treball

CATA Electrodomèstics
El director de Màrqueting de Catalunya Electrodomèstics opina sobre Softeng:

"Després d'analitzar diversos productes i solucions, des dels departaments de TI i Màrqueting es va optar per la plataforma Softeng Portal Builder per dur a terme els projectes web de tot el grup. Les principals raons van ser la seva versatilitat, productivitat, capacitat d'integrar els nostres processos de negoci i per la confiança que ens transmetia tenir al darrere una empresa tècnicament molt preparada, propera i compromesa. "

Antonio Gili

Desenvolupament de solucions en el núvol
Nom del projecte Web corporativa
Adreça web http://www.cata.es
Resum

El degoteig de canvis que experimenten els productes en el transcurs de l'any, converteixen el catàleg virtual en l'eina més adequada per aconseguir una difusió àmplia, ràpida i amb un baix impacte econòmic. Altres prestacions com cercadors i comparatives de productes donen com a resultat un site pràctic i d'èxit.

Punts clau
Amb un disseny de línies selectes i un catàleg funcional i ben estructurat, el web permet consultar i comparar productes de forma ràpida i intuïtiva. Paral.lelament, incorpora animacions flash en 3D, diversos vídeos corporatius, tecnologia multi-idioma, i un gestor de continguts de molt fàcil maneig.
Tornar ...