Casos d'èxit

Desenvolupament de solucions en el núvol

Coneix el nostre treball

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en General Electric

Alstom Wind que el 2015 va ser adquirida per la multinacional nord-americana General Electric, ha confiat a Softeng el desenvolupament d'una aplicació de control remot dels parcs de molins de vent que s'implanta. General Electric és la major empresa digital industrial a escala global i la seva secció Wind és líder mundial en infraestructures per a la generació i transmissió d'energia elèctrica i un referent en tecnologies innovadores. David Alcaraz, Lead SCADA Engineer, va opinar sobre la satisfactòria col·laboració de Softeng en el projecte.

http://www.ge.com/es llegir més ...

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona

El Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), aposta per Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu, mitjançant la nostra plataforma de productivitat en el núvol, Softeng Portal Builder. La nova web respon a criteris d'orientació professional, en aquest cas el col·lectiu infermer, usabilitat i actualització dels processos dels serveis col·legials i àrea personal que ofereixen als seus col·legiades i col·legiats a través del web.

http://www.coib.cat llegir més ...

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en Edicions Urano

La prestigiosa editorial Urano amb una àmplia presència internacional ia la qual pertanyen coneguts segells com Urà, Titània, Umbriel editors o empresa activa, ha confiat a Softeng el desenvolupament i disseny de tots els webs de la companyia a través de la nostra solució en el núvol, Portal Builder. Joaquín Sabaté, director general d'Edicions Urano, ens ha manifestat la seva satisfacció pels serveis prestats per Softeng.

http://www.edicionesurano.com llegir més ...

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol a la ZAL - Port de Barcelona

La plataforma logística de mercaderies marítimes del port de Barcelona, ​​ZAL, va escollir la nostra solució en el núvol per al desenvolupament i gestió del seu nou portal corporatiu. El gerent de la ZAL ens ha manifestat la seva satisfacció tant pel producte com pels serveis oferts per Softeng.

http://www.zal.es llegir més ...

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en AXA Assistance

AXA Assistance és una empresa líder en el sector de la multiassistència que porta operant en el mercat espanyol des de fa més de 50 anys a través d'una assegurança d'assistència en viatges amb xarxa mèdica pròpia a nivell internacional.

La companyia va apostar per Softeng per al desenvolupament d'una aplicació que els permetés millorar el suport als seus clients i gestionar d'una manera eficaç les seves pòlisses. Així mateix, necessitava assegurar la disponibilitat d'aquesta pel que ha apostat per allotjar l'aplicació en Azure beneficiant de l'estalvi de costos, flexibilitat i seguretat implícita en la plataforma cloud de Microsoft, sense requerir d'inversió.

http://www.axa-assistance.com/ llegir més ...

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal