Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Montagud Editores
Desenvolupament de software
Nom del projecte Aplicació de gestió editorial
Resum
Aplicació per a la gestió integral de l'entitat, desenvolupada a mida per al client, que inclou un avançat sistema personalitzable de reporting i quadres de comandament.
Punts clau
Mitjançant una Interfície molt amigable, permet obtenir ràpidament un gran nombre d'estadístiques i informes que l'usuari pot personalitzar en qualsevol moment. Així mateix, s'integra amb un programari de comptabilitat i amb un altre de producció editorial, raó per la qual es redueixen els costos operatius.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.