Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Estructures Aragó
Desenvolupament de software
Nom del projecte Web corporativa EASA
Resum
Com a estratègia del Grup, la web d'Estructures Aragó conserva la mateixa arquitectura tècnica i distribució de continguts que la desarrolldo per a la resta d'empreses. La galeria de projectes i els recursos visuals utilitzats per a la seva construcció fan d'aquesta una web molt atractiva i amena per a la consulta.
Punts clau
Exemple d'unificació de la informació a través de la xarxa, Estructures Aragó dóna a conèixer la seva activitat i experiència professional al mateix temps que facilita a tots els seus usuaris mòbils, una porta d'accés a la gestió de l'entitat, enllaçant la seva web a la seva intranet corporativa.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.