Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Elisava. Escola Superior de Disseny
Desenvolupament de software
Nom del projecte Intranet de serveis
Resum
SOFTENG és assessor i Partner habitual en tecnologia web d'Elisava, la institució de referència d'estudis de disseny a Barcelona. Els diversos estudis realitzats al voltant de les eines web adreçades a estudiants i usuaris interns de l'escola han permès dissenyar un pla d'actuació estratègic que els situarà en breu, en l'avantguarda de les noves tecnologies aplicades a l'àmbit educatiu.
Punts clau
SOFTENG és assessor i Partner informàtic habitual en matèria de tecnologia web d'Elisava, la institució de referència d'estudis de disseny a Barcelona. Els diversos estudis realitzats al voltant de les eines web adreçades a estudiants i usuaris interns de l'escola han permès obtenir una visió global del seu grau d'eficiència i usabilitat, així com dissenyar un pla d'actuació estratègic que els situarà en breu, en l'avantguarda de les noves tecnologies aplicades a l'àmbit educatiu.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2019 SOFTENG.