Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Elisava. Escola Superior de Disseny
Desenvolupament de software
Nom del projecte Intranet de serveis
Resum
SOFTENG és assessor i Partner habitual en tecnologia web d'Elisava, la institució de referència d'estudis de disseny a Barcelona. Els diversos estudis realitzats al voltant de les eines web adreçades a estudiants i usuaris interns de l'escola han permès dissenyar un pla d'actuació estratègic que els situarà en breu, en l'avantguarda de les noves tecnologies aplicades a l'àmbit educatiu.
Punts clau
SOFTENG és assessor i Partner informàtic habitual en matèria de tecnologia web d'Elisava, la institució de referència d'estudis de disseny a Barcelona. Els diversos estudis realitzats al voltant de les eines web adreçades a estudiants i usuaris interns de l'escola han permès obtenir una visió global del seu grau d'eficiència i usabilitat, així com dissenyar un pla d'actuació estratègic que els situarà en breu, en l'avantguarda de les noves tecnologies aplicades a l'àmbit educatiu.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.