Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en Col·legi Oficial Infermeria de Barcelona (COIB)

Programari que permet gestionar íntegrament tots els serveis per a col·legiats del portal web de manera intuïtiva i visual. Addicionalment, inclou una potent eina de comunicació que ofereix la possibilitat de dissenyar, confeccionar i realitzar enviaments segmentats de mailings segons les preferències dels col·legiats.
http://www.coib.cat Llegir més ...

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona (COIB)

Solució que ofereix una aplicació personalitzada de correu per als seus més de 40.000 col·legiats que s'integra dins de l'àrea exclusiva de la web i des d'on s'ofereixen aquelles funcionalitats que tot client de correu ha de posseir.
http://www.coib.cat Llegir més ...

Intersport Espanya

Projecte concebut durant l'any 2000, que s'inclou també en aquest dossier pel gran èxit que va aconseguir gràcies a la incorporació de prestacions molt innovadores en aquell temps. El gener del 2003, el web es va actualitzar a la nova plataforma que SOFTENG desenvolupar per tot el grup.
http://www.intersport.es Llegir més ...

Copisa Industrial

Les imatges de la pàgina d'inici de la web posen de manifest l'expertise de Copisa en el muntatge i manteniment d'infraestructures industrials de tot tipus. Com a integrant del Grup, Copisa Industrial comparteix informació econòmica amb la resta d'empreses, però gestiona la seva pròpia cartera de projectes a través de Softeng Portal Builder ™.
http://www.copisaindustrial.com Llegir més ...

Clínica Janer Ortodòncia

Web corporativa i zona exclusiva habilitada perquè els pacients puguin consultar de manera segura qualsevol dada relacionada amb el seu expedient: indicacions, receptes, aparells d'ortodòncia amb què es tracta, etc.
http://www.janerortodoncia.com Llegir més ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.