Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 en Grup Neuraxpharm
La directora IT del Grup Invent Farma opina sobre SOFTENG:

"Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat. Ens agradaria destacar l'excel·lent coneixement i l'experiència dels seus enginyers a la suite de productivitat d'Office 365 i la satisfacció en el projecte d'implementació en el nostre grup. Esperem seguir treballant amb ells en futurs projectes. "

Marta Jiménez


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum

El Grup Invent Farma a Espanya, és un important grup farmacèutic, format per una plantilla de més de 400 empleats que desenvolupa, produeix i comercialitza principis actius i especialitats farmacèutiques genèriques amb un alt valor afegit.

La companyia ha apostat per les solucions de Softeng i Microsoft Office 365 per a modernitzar la seva solució de correu amb l'Exchange Online i potenciar la col·laboració dels seus empleats   amb SharePoint Online i onedrive.

Punts clau

Office 365 ha millorat la productivitat i la competitivitat del Grup Invent Farma gràcies al fet que els seus empleats poden comunicar-se i col·laborar amb més rapidesa i flexibilitat. Així mateix, la companyia es beneficia d'un important estalvi de costos gràcies a la solució en el núvol.

Tornar al llistat ...