Casos d'èxit

Cada projecte, un nou repte

Coneix el nostre treball

El Director IT de VOLOTEA opina sobre SOFTENG:

"A VOLOTEA la privadesa i protecció de les nostres dades corporatives, dels nostres col·laboradors i clients és fonamental. Per això, SOFTENG ens dóna la confiança i tranquil·litat de comptar amb una empresa experta en seguretat al núvol de Microsoft que ens ofereix sempre la solució que millor s'adapta a les nostres necessitats i ens ajuda a mantenir la nostra companyia protegida."

Alex Rodriguez

 
Grefusa
El director de control i gestió de sistemes de GREFUSA opina sobre SOFTENG:

"En aquests moments Softeng suposa per Grefusa un soci estratègic per a facilitar la nostra estratègia de transformació digital que vam iniciar fa dos anys. Després de diverses experiències amb diferents proveïdors, hem trobat en Softeng el partner perfecte per acompanyar-nos en el nostre desplegament de plans de millora de processos i desenvolupament de solucions col·laboratives sobre la plataforma de l'Office 365. Softeng reuneix els tres requisits que diferencien un proveïdor d'un partner estratègic:

  1. Compten amb un equip de professionals especialistes en solucions Microsoft, que sempre han garantit un desplegament exitós de projectes desenvolupats en comú, i de forma proactiva contínuament ens proposen nous reptes de millora.
  2. Prioritzen el coneixement i anàlisi als processos de negoci de la companyia abans de parlar de tecnologia i eines.
  3. La professionalitat de tot l'equip de Softeng, va acompanyada d'una cultura empresarial molt pròxima a Grefusa, i que es fonamenta en una qualitat humana del seu equip que ens ha portada a tenir un grau d'afinitat professional i personal molt sincera, que fa impensable que Grefusa desenvolupi projectes Microsoft amb un altre proveïdor tecnològic. "

Jorge Fernández

 
Majestic Hotel Group
L'IT Manager de MAJESTIC HOTEL GROUP opina sobre SOFTENG:

"Buscàvem un partner ens ajudés a unificar els sistemes locals amb l'entorn en el núvol de Microsoft, ia més necessitàvem que aquest mateix partner ens ajudés a aprofundir en els coneixements sobre Office 365, entorn que fins a aquest moment teníem clarament infrautilitzat.

Trobem a Softeng que ens va assessorar en aquest camí, aportant la seva suport i experiència. Gràcies a això hem aconseguit accelerar una mica més la nostra transformació digital. "

Sergi Hernando

 
Media Markt
El CIO de MEDIA MARKT opina sobre SOFTENG:

"Media Markt, amb l'assessorament de Trilogi, va apostar per Softeng per dur a terme el projecte no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber a més donar-nos la millor solució: un entorn PAAS. el projecte va ser executat de manera brillant i en els temps i costos previstos, reafirmant que es va prendre la decisió correcta "

Eduard Martínez

 
Captio
El CTO i cofundador de CAPTIO opina sobre SOFTENG:

"Nosaltres ens centrem en desenvolupar el nostre producte. Col • laborar amb Softeng ens permet estar segurs que aprofitem al màxim la infraestructura que tenim i que estem sempre a l'última."

Lluís Claramonte

 
Sellbytel
El director IT de Sellbytel Group opina sobre SOFTENG:

"Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats, estem molt satisfets amb Softeng i esperem seguir comptant amb ells en futurs projectes. "

Mariano Bañon

 
Fiatc
El Director de l'Àrea TIC de FIATC opina sobre SOFTENG:

"Sabíem que havíem de prendre una decisió, però necessitàvem algú que ens aportarà seguretat i confiança; que ens mostrarà que la nostra aposta era una aposta de futur i guanyadora; que hi hauria problemes, però també solucions; que era una veritable aposta per la productivitat i l'eficiència. I després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital. "

Jordi de Martín

 
General Electric
El Lead SCADA Engineer de General Electric opina sobre SOFTENG:

"Des Alstom Wind (adquirit per General Electric a nov-2015), necessitàvem el desenvolupament d'un nou sistema de monitorització en temps real per a parcs eòlics, basat en web i amb el repte d'aconseguir un producte que s'adaptés a les limitades condicions de ample de banda que es disposen en alguns dels emplaçaments. Necessitàvem un nou producte que millorés l'actual que teníem, amb un nou look and feel, amb moltes més funcionalitats i de fàcil maneig per a l'usuari final i els nostres clients.

Després de diversos anys treballant amb Softeng podem afirmar que la dedicació, l'esforç i la motivació que ha demostrat aquest equip, pel producte que ens han desenvolupat, sempre ha estat en el més alt nivell. Implicació 100% per part de l'equip de desenvolupament. Complint plannings, cobrint requeriments i oferint millores i idees que han afegit valor al nostre producte.

Tant des Alstom, com en l'actualitat des de General Electric hem gaudit (i seguim gaudint) d'un excel·lent suport per a la resolució de problemes i accions de millora. Softeng ha satisfet totes les nostres necessitats i fins i tot en ocasions ha superat les nostres expectatives. "

David Alcaraz

 

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal