10/10/2016 publicat per: Softeng

El secreto para migrar tus aplicaciones a Azure optimizando consumo y mejorando fiabilidad El passat 5 d'octubre es va celebrar a Madrid la segona edició del Microsoft Summit, un dels majors esdeveniments que celebra la companyia de Redmond en el qual clients i partners de tot el territori nacional es reuneixen per analitzar les claus de la transformació Digital.

Softeng, com a especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, va participar amb una ponència del nostre CEO, Carlos Colell, sobre els secrets de Azure PAAS que volem compartir amb vosaltres.

La clau per optimitzar les teves aplicacions en Azure

Si has pujat les teves aplicacions al núvol en MVS d'Azure (o ho estàs valorant), tindràs avantatges com l'agilitat, flexibilitat i certs estalvis. No obstant això, les infraestructures IaaS requereixen ser gestionades, mantingudes i si a més es desitja alta disponibilitat hauràs d'afegir més MVS augmentant consum i complexitat.

L'era moderna en el núvol i de la transformació digital no passa per IaaS sinó per aprofitar els beneficis que ens ofereixen els serveis Azure PAAS, els quals eliminen la necessitat de mantenir infraestructura subjacent, permetent focalitzar en tasques de més valor i obtenint d'aquesta manera una reducció de costos immensa, així com una major disponibilitat de les nostres aplicacions.

En aquesta ponència no tècnica, descobriràs com estalviar desenes de milers d'euros a l'any, detallant escenaris, percentatges i claus per moure a PAAS les teves aplicacions web i d'escriptori.

 

Si vols descobrir tots els beneficis que t'ofereix Azure contacta amb nosaltres i t'assessorarem oferint-te una estratègia integral cloud segons les teves necessitats.
Vols descobrir els beneficis d'Azure?
 
<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc