20/10/2016 publicat per: Softeng

Descubre las novedades de Portal Builder Q3 Softeng Portal Builder és una plataforma de productivitat en el núvol (Microsoft Azure) que t'ajuda a impulsar la teva empresa a través del web, convertint-la en un lloc rendible i Com t'ajuda? Aconseguint més oportunitats obtenint un major nombre de visites al teu web sense invertir en publicitat, oferint autonomia per gestionar fàcilment el teu lloc i incrementant la teva productivitat a permetre't actualitzar fàcilment els continguts des de la pròpia web. En aquest post t'expliquem les novetats més interessants que vénen en aquesta actualització:

Novetats de la versió

La nova versió de Portal Builder presenta millores d'usabilitat i experiència de l'usuari que t'ajudaran a crear i gestionar el teu lloc amb major autonomia i productivitat. A continuació et detallem les més rellevants:

Smart Links

Amb aquesta nova funcionalitat podràs potenciar les pàgines més importants de la web. Els SmartLinks t'ajuden a enriquir els textos del web amb enllaços a pàgines del site oa pàgines externes. Mitjançant aquesta funcionalitat Portal Builder analitza un text i, de forma automàtica, converteix certes paraules o frases en enllaços rellevants.

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 R2

 

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 R2 Les paraules o frases les decideixes tu!
Porta Builder et dóna la possibilitat d'administrar i crear regles de paraules a partir d'aquests senzills passos:

 • Pensa en paraules o frases representatives per als principals conceptes, àrees de negoci, productes o missatges i valors que vols potenciar.
 • Tria les pàgines de destinació que vols potenciar.
 • Estableix les teves regles de SmartLinks.

Pots gestionar les regles que fa servir Portal Builder per incloure paraules o frases candidates a tenir un enllaç. Tan senzill com establir, per a un patró de text, l'enllaç que suggerirà Portal Builder cada vegada que analitzi un text.

 

 

Comparador de versions de contingut

Alguna vegada has dubtat de quins canvis vas a publicar o no saps quines són els canvis que ha fet algun company? Ara pots aclarir aquests dubtes fàcilment !! El comparador de versions et permet:

 • Revisar ràpidament els canvis que estàs a punt de publicar.
 • Detectar amb facilitat què has afegit i el que has tret.
 • Veure els canvis que s'han anat realitzant en un contingut al llarg de la seva història.

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 R2

 

A més, amb el comparador també podràs:

 • Comparar al teu gust les diferents versions d'un contingut.
 • Veure els canvis entre versions camp a camp.
 • Comparar l'HTML subjacent dels camps de text.
 • Comparar composicions visuals.

Crea continguts mitjançant Drag & Drop

Amb aquesta funcionalitat tens la possibilitat de millorar la teva web fàcilment. Arrossega i deixa anar imatges de l'escriptori directament a la web per crear, en un moment, continguts elaborats com notícies, productes o transicions d'un banner.

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 R2

 

Millores en l'experiència d'usuari:

Aquesta llista agrupa novetats que milloren l'experiència d'usuari, permetent als usuaris ser més productius:

 • Vista prèvia de Pdf s: Com succeeix amb la resta de continguts, ara ja pots obtenir una vista prèvia dels Pdf 's directament des de l'arbre de continguts.
 • Enganxar diverses imatges des d'un document Word: Ara Portal Builder et permet enganxar textos de word que inclouen diverses imatges, conservant a més la posició que tenen en el document original.
 • Millores en l'edició dels blocs de composicions: Aquesta nova versió inclou millores en la visualització dels blocs que et faciliten la manera de treballar amb ells.
 • Tours guiats d'ajuda: Aquesta versió inclou "Tours" d'ajuda interactiva per a les noves funcionalitats que et faciliten el procés d'adopció del producte.

 

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 R2 Beneficis del núvol

A més de totes les novetats que us hem presentat i que s'aniran desplegant al llarg de les properes setmanes, gràcies al fet que Portal Builder està en el núvol, els nostres clients Premium gaudiran de totes les millores de forma còmoda i automàtica, sense costos afegits de llicències ni de migració.

 

 

 

Vols veure les novetats en acció? Concerta una demo i descobreix-

Sí, vull demanar la demo

 

 
<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc