19/12/2016
Arriba una nova edició de l'esdeveniment que impulsarà la competitivitat de la teva empresa

Nuevo evento de Softeng los días 17 y 23 de febrero ¡Reservate ya estas fechas! Els propers 17 i 23 de febrer tindrà lloc a Barcelona i Madrid respectivament una nova edició del nostre esdeveniment "Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol", un esdeveniment en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer sense tecnicismes com les últimes innovacions de Microsoft en el núvol al voltant de Ofice 365 i Azure t'ajudaran a optimitzar les teves sistemes, millorar la teva productivitat i el nivell d'innovació.

Nuevo evento de Softeng los días 17 y 23 de febrero ¡Reservate ya estas fechas! L'esdeveniment que aquest any arriba a la seva onzena edició, és un oportunitat immillorable per conèixer de la mà d'especialistes Cloud tant de Microsoft com de Softeng les últimes novetats en matèria de seguretat, col·laboració, solucions de mobilitat i en general, les claus per impulsar la transformació digital de la teva empresa. A més, aquesta edició ve amb un toc molt especial i és que hem estat els guanyadors del premi al millor partner de l'any Cloud de Microsoft així que estem desitjant compartir la nostra alegria amb vosaltres i explicar-vos la gran quantitat de novetats que Microsoft va a anar introduint a al llarg dels propers mesos :)

Punt de trobada de professionals
Després de 10 exitoses edicions, el nostre esdeveniment s'ha convertit en una cita indispensable per a decisors de negoci (directors generals, CIO'S, Responsables de Màrqueting i Recursos Humans, etc ...) els qui a més de poder assistir a interessants xerrades, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Nuevo evento de Softeng los días 17 y 23 de febrero ¡Reservate ya estas fechas!

Si has vingut a anteriors esdeveniments i vols conèixer les últimes novetats i el que ve, aquesta és la teva oportunitat. I si et vas perdre els anteriors esdeveniments, No ho pots deixar escapar!

Les edicions anteriors van ser tot un èxit de participació i les places es van esgotar molts dies abans de l'esdeveniment així que ...

Anima't abans que s'acabin les places i aprofita aquesta oportunitat !!

Consulta l'agenda i inscriu-te


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal