Transformació Digital Segura: Com pots protegir la informació de la teva empresa sense deixar de treballar de manera productiva

Dijous 16 de desembre, a les 12:00 PM

Per fer una Transformació Digital efectiva cal fer-ho de forma segura , complint amb la legislació local i les normatives específiques del sector, duent a terme el govern de la informació, i, alhora, mantenint un alt nivell de productivitat per als usuaris. La informació corporativa inclou des de la propietat intel·lectual fins a l'econòmica del negoci, passant per tot el saber fer de l'empresa; per això es considera un dels recursos més importants de qualsevol organització. Com a tal, també és un dels botins més suculents per als cibercriminals, ja sigui per robar-los o segrestar-los a canvi de quantioses recompenses econòmiques.

Intentar protegir-ho absolutament tot de forma indiscriminada té un impacte negatiu i directe a la productivitat. Els sistemes de seguretat mal implementats impedeixen a les persones treballar de manera àgil o fer-ho de manera segura únicament quan es treballa des de l'empresa, posant traves a la col·laboració, a la mobilitat ia la comunicació. Per això, és molt important que les mesures de seguretat que s'implementin siguin efectives i que apliquin tant quan es treballa des de l'oficina com des de casa en aquesta nova era del treball híbrid; però, alhora, que no bloquegin les activitats que desenvolupen els usuaris al seu dia a dia.

A l'últim esdeveniment digital de l'any coneixerem les possibilitats que ens ofereixen les eines de Microsoft per treballar de forma eficaç i productiva , tal com hem vist en els esdeveniments anteriors, alhora que els sistemes de protecció eviten que es generin incidents de seguretat i fuites d'informació . Descobrirem, també, els serveis i les característiques de la plataforma que ens ajudaran a mantenir la informació sota control mentre complim amb la legislació vigent i amb les normatives que incumbeixin al nostre sector de negoci; i, a més, a fer un bon govern de la informació i del seu cicle de vida.

Agenda de l'esdeveniment

En aquest esdeveniment tindràs l'oportunitat de descobrir sense tecnicismes:

  • El paper fonamental de la informació a les organitzacions.
  • Com mantenir l'equilibri entre seguretat, compliment i govern de la informació amb la productivitat dels usuaris
  • DEMO: El treball híbrid, efectiu, en un entorn fortament protegit
  • Torn de preguntes.

Ponents

Cómo puedes proteger la información de tu empresa sin dejar de trabajar de manera productiva

 

 

 

 

 

 

 

Com i quan?

  • El proper dijous 16 de desembre , a les 12:00h (1h)
  • Online mitjançant LiveEvents de Teams

Registra't! Dijous 16 de desembre, a les 12:00h

Nom *
Cognoms *
Email *
Càrrec / Rol *
Empresa *
Nombre d'empleats *

He llegit i accepto les condicions d'ús i privadesa.

Enviant sol·licitud ...