Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure en Grup Sínia
El responsable IT del Grup Sínia opina sobre SOFTENG:

"El Grup Noria, sempre punters en tecnologia, buscàvem una solució per migrar nostre ERP a una infraestructura cloud. En Softeng ens van ajudar a entendre per què Azure era millor opció que un hoster i durant el projecte, l'equip d'enginyers de Softeng, amb els requeriments dels nostres enginyers, va dissenyar i va ajudar a desplegar la infraestructura necessària perquè els nostres usuaris puguin utilitzar el nostre ERP en Cloud, proposant les optimitzacions de l'aplicació i base de dades necessàries específicament per Azure.

Vull destacar que Softeng ha realitzat un gran treball i que l'experiència de treballar amb ells ha estat molt gratificant, pel que estem satisfets de l'elecció que vam fer per aquest Partner de Microsoft. Actualment, Softeng ens ajuda a gestionar amb èxit la nostra infraestructura a Azure i esperem continuar comptant amb ells durant molt de temps. "

Ricard Carreras


Infraestructura en Azure
Nom del projecte Infraestructura a Azure
Resum

El grup Sínia logística és una central de compres especialitzada en el sector de la distribució de material elèctric, fluids, climatització i comunicacions. La companyia volia desplegar la seva nova aplicació de gestió i el seu entorn de desenvolupament en el núvol. Per això va apostar per Softeng com a partner de solucions Cloud de Microsoft, optant més per Azure en lloc d'utilitzar un proveïdor de hosting mitjançant servidors virtuals.

Punts clau

Softeng va oferir una solució integral que va consistir en:

1-Dissenyar i desplegar la infraestructura necessària "RemoteApp" en alta disponibilitat.

2-Intervencions per optimitzar el seu programari de gestió i migrar el seu bases de dades SQL Server a SQL Azure per reduir costos i augmentar la seva disponibilitat.

3-Migrar al núvol seu entorn de desenvolupament (Visual Studio Online), aconseguint un augment en la productivitat dels seus desenvolupadors.

4-Serveis gestionats de la seva infraestructura Azure, oferint monitorització, suport i millores contínues.

Mitjançant aquest projecte, la companyia ha aconseguit obtenir un bon rendiment de la seva aplicació, la satisfacció dels seus usuaris i minimitzar costos de manteniment i de consum en Azure.

Tornar al llistat ...