Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure a Media Markt
El CIO de MEDIA MARKT opina sobre SOFTENG:

"Media Markt, amb l'assessorament de Trilogi, va apostar per Softeng per dur a terme el projecte no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber a més donar-nos la millor solució: un entorn PAAS. el projecte va ser executat de manera brillant i en els temps i costos previstos, reafirmant que es va prendre la decisió correcta "

Eduard Martínez


Infraestructura en Azure
Nom del projecte Cas d'èxit de Azure a Media Markt
Resum

La prestigiosa cadena d'electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum, Media Markt, ha triat Azure per allotjar tot el seu negoci en línia i per això ha apostat per Softeng com a partner especialista en serveis al núvol de Microsoft.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu CIO, Eduard Martínez, ha opinat sobre els serveis de Softeng.

Punts clau

El web de Media Markt, basada en el programari de comerç electrònic LogiCommerce de l'empresa Trilogi, estava allotjada en un Datacenter físic que limitava les necessitats de capacitat i disponibilitat que la botiga requeria. La gran quantitat de visites i transaccions que rebien dels seus clients al cap del dia i la falta de flexibilitat inherent a un Datacenter convencional, els va fer optar per Azure, el que ha suposat per a Media Markt obtenir l'escalabilitat i la disponibilitat que necessiten per a la seva negoci, atorgant-los més seguretat, fiabilitat i possibilitat d'escalar àgilment per afrontar les seves exitoses campanyes.

Tornar al llistat ...