Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure en Sellbytel Group
El director IT de Sellbytel Group opina sobre SOFTENG:

"Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats, estem molt satisfets amb Softeng i esperem seguir comptant amb ells en futurs projectes. "

Mariano Bañon


Infraestructura en Azure
Nom del projecte Infraestructura en Azure
Resum

Sellbytel Group és un dels líders mundials en externalització de serveis, amb presència en més de 60 ciutats a tot el món. El grup, que compta ja amb la col·laboració de Softeng en la implantació i suport de la seva suite d'Office 365, ha tornat a confiar en la companyia com el seu partner de confiança en el núvol per a la migració i reestructuració de la seva infraestructura a Azure.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu Director IT, Mariano Bañon, va opinar sobre els serveis de Softeng.

Punts clau

A més de l'ajuda en la migració dels seus serveis en el núvol, Softeng ofereix a Sellbytel una solució sobre Azure que els ajuda tant en la gestió com en el suport de la seva infraestructura a través d'una sèrie de serveis que garanteixen la salut i l'estabilitat del seu entorn Azure.

Els serveis que Softeng presta a Sellbytel li donen al grup estabilitat gràcies al manteniment proactiu de la infraestructura que redueix les incidències i millora la seguretat. Així mateix, ajuden a optimitzar el consum de recursos de la seva infraestructura, obtenint el màxim valor i potencial de la inversió en Azure.

Tornar al llistat ...