Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Pecomark
El director d'IT de Pecomark opina sobre Softeng:

"Pecomark necessitava modernitzar tota la seva infraestructura informàtica per millorar la productivitat dels seus usuaris i calia oferir-los una bona solució de missatgeria, comunicacions unificades i col · laboració. Per a això, Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365, evitant adquirir servidors i llicències, reduint notablement els costos d'implantació i manteniment posterior. El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem, pel que ens agradaria continuar recolzant-nos en ells a mesura que l'empresa tingui noves necessitats. "

Xavier Carbó

Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum
L'empresa Pecomark, líder al sector de la refrigeració comercial i industrial, va apostar per Softeng com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365. El director d'informàtica de Pecomark ens explica per què va optar per Office 365 i quin és el grau de satisfacció amb Softeng i la solució.
Punts clau

Millorar i actualitzar tota la infraestructura informàtica per a incrementar la productivitat dels seus usuaris era un dels objectius clau de Pecomark i s'ha aconseguit gràcies a les capacitats de l'Office 365. Les solucions de missatgeria, comunicacions unificades i col·laboració han proporcionat a Pecomark en control i la flexibilitat que necessitaven, juntament amb un important estalvi en les despeses de TI en eliminar les tasques de manteniment de servidors.

Tornar al llistat ...