Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a European University
El Departament d'IT de European University opina sobre SOFTENG:

"Migrar a milers d'usuaris a l'Office 365, salvant les deficiències de la nostra antiga plataforma i mantenint sempre la disponibilitat dels comptes eren punts indispensables d'un projecte que amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria "

Victor Medrano


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum

La prestigiosa escola universitària European University va apostar per Softeng per a la implantació del sistema de missatgeria en el núvol Exchange Online per les seves més de 4.000 estudiants, personal docent i directius. El departament d'IT de l'escola universitària, ha manifestat la seva total satisfacció amb Softeng ja que amb l'ajuda dels nostres enginyers, el projecte es va poder dur a terme de manera fluïda i molt satisfactòria.

Punts clau

Els serveis en línia de l'Exchange Online proporcionen als European University el control i la flexibilitat que necessitava, simplificant l'administració i protegint les seves dades. Així mateix, proporcionen accés enriquit, senzill i segur al correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc 's, la web i dispositius mòbils.

Tornar al llistat ...