Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a FIATC
El Director de l'Àrea TIC de FIATC opina sobre SOFTENG:

"Sabíem que havíem de prendre una decisió, però necessitàvem algú que ens aportarà seguretat i confiança; que ens mostrarà que la nostra aposta era una aposta de futur i guanyadora; que hi hauria problemes, però també solucions; que era una veritable aposta per la productivitat i l'eficiència. I després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital. "

Jordi de Martín


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació de l'Office 365
Adreça web http://www.fiatc.es
Resum

FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida de les persones, tant privada com professional, amb una dilatada experiència de més de 80 anys en el sector. L'aposta de la companyia per Softeng i les plataformes de missatgeria i comunicacions Exchange Online i Skype empresarial per migrar als seus més de 850 usuaris, ha derivat en un cas d'èxit que es recull en aquest vídeo a què Jordi de Martí, CIO de FIATC, ens explica com es va desenvolupar el projecte i els beneficis que ha obtingut la companyia.  

Punts clau

L'asseguradora requeria modernitzar els seus sistemes de comunicacions amb l'objectiu de reduir costos i augmentar la productivitat dels seus usuaris.

La companyia va optar per una solució de migració des Lotus Notes a un sistema híbrid Exchange - Exchange Online, garantint una migració gradual, minimitzant riscos i facilitant l'adopció progressiva de la nova plataforma.
Tornar al llistat ...