Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Àlaba Enginyers
El responsable d'IT del Grup Àlaba Enginyers opina sobre SOFTENG:

"Quan se'ns va presentar la necessitat d'actualitzar el nostre servidor Exchange i de buscar una mateixa plataforma de correu electrònic per a les diferents empreses del Grup, vam estar buscant proveïdors amb els quals emprendre el projecte. A causa de les bones referències rebudes ens vam posar en contacte amb Softeng .

Des de les primeres etapes del projecte, d'assessorament, fins a la finalització del mateix, amb la migració de totes les companyies del grup a l'Exchange Online, Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. El projecte, malgrat la seva complexitat, s'ha dut a terme sense més problemes i en tot moment hem tingut la sensació d'estar "en bones mans". Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions. "

Javier Gimeno de Mateu


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum
El Grup Àlaba enginyers, líder en solucions per Mesura i Assaig a Espanya, va apostar per Office 365 i Softeng per a la implantació del sistema de missatgeria en el núvol l'Exchange Online a totes les empreses del grup. El responsable d'IT del Grup Àlaba ens ha manifestat seva satisfacció amb els resultats obtinguts tant amb el producte com amb els serveis prestats per Softeng.
Punts clau

Els serveis en línia de l'Exchange Online ofereixen a l'empresa accés enriquit, senzill i més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, web i dispositius mòbils. Així mateix, proporciona a la companyia el control i la flexibilitat que necessita simplificant l'administració i protegint les seves dades.

Tornar al llistat ...