Casos d'èxit

Projectes d'enginyeria de xarxes i sistemes amb tecnologia Microsoft

Coneix el nostre treball

Grup Indukern

El Grup Indukern confia a Softeng un projecte per millorar la seva infraestructura informàtica basada en la plataforma Microsoft, amb l'objectiu d'incrementar la disponibilitat de les seves aplicacions i garantir la continuïtat del seu negoci. Així mateix, ajudem al disseny i posada en marxa d'un nou sistema de Directori Actiu per les seves diverses seus.

http://www.grupoindukern.com llegir més ...

Desigual

Desigual confia a Softeng la consultoria en enginyeria de sistemes Microsoft. Recentment hem ajudat a Desigual al disseny i posada en marxa d'un nou sistema de Directori Actiu per les seves diverses seus a plataforma Windows 2008 mitjançant sites de directori actiu i implementant un sistema de replicació elegant d'arxius mitjançant DFS 2008 i hub & spoke.
http://www.desigual.es llegir més ...

DFC GROUP

Auditoria informàtica davant la falta de documentació tècnica dels Sistemes informàtics i definició de plans de contingència sobre els serveis crítics per al Client. Disseny i establiment de fortes polítiques de backup internes i externes que vetllen per la recuperació 100% de les dades definits per l'empresa com de vital importància.
http://www.thedfcgroup.com llegir més ...

Ferré Trenzano

Reestructuració dels serveis informàtics i disseny d'una nova infraestructura que disminueix el nivell d'incidències en serveis crítics com el correu electrònic utilitzat per més de 40 usuaris i garanteix alta disponibilitat. Migració del correu electrònic Microsoft Exchange Server 2007 i implantació del sistema RPC sobre HTTP que, a més d'agilitat, aporta grans beneficis per als usuaris mòbils.
http://www.ferretrenzano.com llegir més ...

Col.legi Oficial d'Infermeria de Barcelona (COIB)

Múltiples projectes realitzats per a la modernització de la seva infraestructura utilitzant tecnologia Windows Server, Exchange, SQL Server i Sharepoint. De la mateixa manera, administració, manteniment i suport dels seus servidors.
http://www.coib.cat llegir més ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2021 SOFTENG.