Casos d'èxit

Desenvolupament de solucions en el núvol

Coneix el nostre treball

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona
Desenvolupament de solucions en el núvol
Nom del projecte Nou portal corporatiu
Adreça web http://www.coib.cat
Resum

El Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), aposta per Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu, mitjançant la nostra plataforma de productivitat en el núvol, Softeng Portal Builder. La nova web respon a criteris d'orientació professional, en aquest cas el col·lectiu infermer, usabilitat i actualització dels processos dels serveis col·legials i àrea personal que ofereixen als seus col·legiades i col·legiats a través del web.

Punts clau

Les prestacions que Portal Builder ofereix al COIB s'ajusten a les necessitats de comptar amb un web participativa i accessible des de qualsevol dispositiu, amb continguts que s'organitzen de forma automàtica en funció del dispositiu des del qual s'accedeix, ajustant i redimensionant imatges i columnes en funció de la resolució de pantalla i sense perdre qualitat.

D'altra banda, Portal Builder és una eina amb la qual el COIB podrà evolucionar constantment la seva web, amb noves àrees de valor afegit de manera autònoma i amb la llibertat de poder gestionar qualsevol aspecte del site. La plataforma dota el Col·legi d'una potent eina de gestió de continguts d'ús senzill que els ajuda a ser més productius.

Tornar ...