Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Serra & Silva
Desenvolupament de software
Nom del projecte Intranet colaborativa i gestió documental
Resum
Solució mitjançant un portal intel ligent que connecta perfectament usuaris i coneixement del negoci, per poder aprofitar l'avantatge de compartir informació rellevant i treballar així d'una manera més eficient.
Punts clau
Els usuaris poden configurar tant el tipus d'informació que desitgen que el portal els mostri, com rebre notificacions automàtiques dels canvis fets per d'altres usuaris en els documents del seu interès. També poden accedir i publicar documents i recuperar versions anteriors d'aquests.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.