Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Mútua de Propietaris
Desenvolupament de software
Nom del projecte Web i sistema de simulació / contractació d'assegurances
Resum

Solució web que cobreix tots els serveis que ofereix l'entitat fora de la xarxa: Informació sobre la seva cartera de productes, tramitació de parts de sinistres, contractació i simulació d'assegurances, etc.


Punts clau

Suporta de forma fiable milers de transaccions al dia. Així mateix, l'eina de "datamining", obté i sumariza dades de les pòlisses simulades i contractades, oferint així informació molt valuosa que a posteriori, permet a la Mútua crear nous productes d'acord amb les necessitats dels seus clients.

El disseny, contingut i material fotogràfic va ser aportat pel client.

Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.