25/9/2018
Captio optimitza la seva infraestructura amb Microsoft Azure i Softeng
Cas d'èxit

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol, amb un procés de digitalització homologat per l'Agència Tributària, que ajuda a les empreses a gestionar les seves despeses de viatge corporatius (transports, menjars, peatges, pàrquings ...), simplificant i agilitzant tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l'ERP.

La solució és utilitzada per grans empreses espanyoles i internacionals com BBVA, Telefónica o Bankinter i compta amb una extensa xarxa de partners a Espanya i en diversos països europeus.

La companyia va apostar per Microsoft Azure i Softeng, per optimitzar la seva infraestructura, oferint a la seva aplicació una major flexibilitat i escalabilitat per adaptar-se a les seves necessitats de negoci i arribar a un major nombre d'usuaris.
Els serveis sobre Azure que Softeng presta a Captio milloren l'estabilitat gràcies al manteniment proactiu de la infraestructura que redueix les incidències i millora la seguretat. Així mateix, ajuden a optimitzar el consum de recursos de la seva infraestructura, obtenint el màxim valor i potencial de la inversió en Azure.

L'opinió del client  

Caso de éxito de FIATC y Softeng con Office 365 Caso de éxito de FIATC y Softeng con Office 365 Nosaltres ens centrem en desenvolupar el nostre producte. Col·laborar amb Softeng ens permet estar segurs que aprofitem al màxim la infraestructura que tenim i que estem sempre a l'última. Montana Colors apuesta por la transformación digital de la mano de Softeng

Lluís Claramonte, CTO i cofundador de CAPTIO

Visualitza aquí el vídeo del cas d'èxit d'Captio i Microsoft:

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal