Transformació Digital Segura: Descobreix el potencial ocult de les teves dades gràcies a Power Platform i la intel·ligència artificial.

Dijous 14 d'octubre, a les 12:00 PM

L'adopció de la Transformació Digital per part de les empreses està generant uns volums d'informació molt grans que estan causant una veritable revolució en el món de l'anàlisi de dades. La digitalització de processos que anteriorment eren manuals provoca el naixement de nous orígens de dades que abans no existien i fins i tot ha afegit paraules noves al nostre vocabulari, com Big Data.

Analitzar i explotar tota aquesta informació s'ha convertit en part crucial de la Transformació Digital, que no pot donar-se per complerta si no es disposa d'una plataforma d'anàlisi de dades. Amb la creixent complexitat dels mercats i la competitivitat entre les empreses de disposar d'un sistema de presa de decisions basades en dades analitzades i processades pot suposar una diferència clau.

En aquest esdeveniment digital coneixerem les possibilitats que ens ofereixen les eines de Microsoft per dur a terme ambiciosos processos de Data, veurem com la Intel·ligència Artificial de Microsoft democratitza l'accés a aquest tipus de tecnologia, fins fa poc exclusiva de les grans multinacionals, i descobrirem com podem explotar tota la informació amb Power BI i integrar el sistema de presa de decisions amb les altres eines que disposa Power Platform.

Aprofita aquesta oportunitat per conèixer les possibilitats i eines disponibles per iniciar o enriquir una plataforma d'anàlisi de dades que pugui dotar la teva empresa d'un sistema àgil de presa de decisions amb Power Platform i les últimes novetats de Microsoft.

Agenda d'l'esdeveniment

  • BI com a part fonamental en el procés de Transformació Digital Segura.
  • El paper de la Intel·ligència Artificial i Big Data a l'analítica de dades.
  • DEMO: Creació d'informes i presa de decisions amb Power BI, potenciant les teves dades amb IA i integrant-los amb les eines de Power Plarform.
  • Torn de preguntes.

Com i quan?

  • Quan: El proper dijous 14 d'octubre, a les 12: 00h
  • Com: Online mitjançant LiveEvents de Teams (els assistents NO requereixen tenir Teams instal·lat en els seus ordinadors, només cal un navegador)
  • Durada: 1 hora

Inscriu! Dijous 14 d'octubre, a les 12: 00h

nom *
Cognoms *
E-mail *
Càrrec / Rol *
empresa *
Nº usuaris ofimàtics *

He llegit i accepto les condicions d'ús i privacitat.

Enviant sol·licitud ...