Transformació Digital Segura: Com treure el millor partit de les últimes novetats de Microsoft Teams en els processos de negoci de la teva organització

11 de març, a les 12:00 PM - 45 min

Tots tenim clar que la situació actual ha canviat els hàbits de treball de la majoria de les organitzacions. De manera directa, ha obligat a les empreses a reimaginar la seva forma de treballar, especialment pel que fa a la col·laboració, a la feina en remot i en millorar la seva postura en la seguretat; i en conseqüència a accelerar la seva transformació digital segura.

És per això que vam començar la nostra sèrie d'esdeveniments digitals sobre la Transformació Digital Segura amb un dedicat a les recents novetats de Microsoft Teams i com aquestes plantegen un avantatge per millorar els processos de la nostra organització facilitant la seva transformació digital.

Fidels al nostre compromís amb vosaltres, els nostres especialistes en Microsoft 365 estan preparant aquest esdeveniment digital seleccionant el més rellevant i evitant tecnicismes, perquè sigui comprensible i us sigui de màxima utilitat.

Agenda d'el webinar

  • Les últimes novetats de Microsoft Teams
  • Demo: Processos de negoci digitalitzats mitjançant les noves prestacions de Teams
  • Com treure el màxim partit de Microsoft 365 en la teva organització
  • Torn de preguntes

Com i quan?

  • Quan: El proper dijous 11 de març, a les 12: 00h
  • Com: Online mitjançant LiveEvents de Teams (els assistents NO requereixen tenir Teams instal·lat en els seus ordinadors, només cal un navegador)
  • Durada: 45 minuts + torn de preguntes

 

Inscriu! Dijous 11 de març, a les 12: 00h

nom *
cognom *
E-mail *
Càrrec / Rol *
empresa *
Nº d'empleats *

He llegit i accepto les condicions d'ús i privacitat.

Enviant sol·licitud ...