Treballant des de casa de manera segura

Com protegir les nostres empreses en la nova era de l'teletreball

No t'ho perdis!

A causa de la situació generada pel COVID-19, la majoria d'empreses s'han vist forçades a adoptar sobtadament el teletreball, amb dificultats diverses segons el seu tipus d'activitat i grau de maduresa digital.

No obstant això, les organitzacions que han pogut fer aquest canvi brusc cap al teletreball, ho han fet generalment sense estar d'el tot preparades, amb lògiques presses, obviant aspectes clau de seguretat i sense les garanties necessàries, situació que està sent aprofitada pels ciberdelinqüents amb èxit. Per tot l'anterior, transcorregudes ja diverses setmanes de teletreball i adaptació, la seguretat s'ha convertit per a les empreses en el pròxim tema a resoldre.

Amb l'objectiu d'ajudar en aquest pas clau, hem preparat un webinar de donem en directe en què us comentarem els atacs més comuns que estan patint les empreses en aquest escenari concret de teletreball (la majoria sense saber-ho) i com hem de protegir-nos per evitar- .

Seguint la línia dels nostres esdeveniments presencials, el webinar no serà tècnic, pel que està dirigit tant a personal IT com a responsables de la vostra organització, ja que a part de veure donem comprensibles, podran descobrir com conèixer els riscos als quals s'enfronta el seu organització, el seu nivell de defensa, si s'està sent atacat i si pogués haver ja algú "dins" sense saber-ho.

Agenda d'el webinar

  • Els passos imprescindibles per habilitar la seguretat en el teletreball.
  • Demo 1: Treballar des de casa mitjançant equips corporatius segurs. SÍ és possible.
  • Demo 2: Com treballar amb seguretat, des de casa, mitjançant equips personals. SÍ és possible.
  • Com conèixer el nivell de risc d'incident de seguretat a la nostra empresa, en temps real.
  • Torn de preguntes

Com i quan?

Quan: El proper dimecres 13 de Maig, a les 12: 00h
Com: Online mitjançant LiveEvents de Teams (els assistents NO requereixen tenir Teams instal·lat en els seus ordinadors, només cal un navegador)
Durada: 1 hora (més torn de preguntes).

Inscriu! Dimecres 13 de Maig, a les 12: 00h

Nom i cognoms *
*
E-mail *
Càrrec / Rol *
empresa *
*
Enviant sol·licitud ...