Transformació Digital Segura: Com descobrir les amenaces de seguretat en la teva empresa gràcies a Microsoft 365

Dijous 29 d'abril, a les 12: 00h

El pas de les empreses cap al núvol ha provocat un canvi en la metodologia de treball i en la manera en què els seus empleats i col·laboradors externs accedeixen a la informació corporativa. Aquest fet ha generat un canvi de paradigma pel que fa a la seguretat, ja que els usuaris treballen amb tot tipus de dispositius, des de diferents ubicacions i sovint, sense el control adequat.

Paral·lelament, els cibercriminals aprofiten aquesta situació per accedir al nostre entorn i comprometre el nostre negoci. De fet, segons dades aparegudes recentment en els mitjans, l'any passat, els incidents de ciberseguretat greus a Espanya gestionats pel INCIBE van arribar als 130.000 casos. A més, durant el 2021 els atacs s'han incrementat més d'un 80% incloent també a Pimes, el que ha portat a el govern a establir un pla d'ajuda a les empreses.

Per tot això, seguint la sèrie d'esdeveniments digitals sobre la Transformació Digital Segura que estem realitzant aquest any, en aquest esdeveniment us mostrarem com identificar amenaces i fugues d'informació que puguin afectar el nostre negoci, a més de conèixer el nivell de risc de patir un incident de seguretat.

Agenda d'l'esdeveniment

Dirigit a directius IT i responsables de seguretat, en aquest esdeveniment tindràs l'oportunitat de descobrir sense tecnicismes:

  • Com modernitzar la nostra estratègia de seguretat?
  • Demo: Descobrint les amenaces de seguretat en el teu entorn des de Microsoft 365.
  • Demo: Com mesurar el nivell de risc de patir un incident de seguretat?
  • Ajudes de govern per inversió en ciberseguretat.
  • Torn de preguntes.

Com i quan?

  • Quan: El proper dijous 13 de maig, a les 12: 00h
  • Com: Online mitjançant LiveEvents de Teams (els assistents NO requereixen tenir Teams instal·lat en els seus ordinadors, només cal un navegador)
  • Durada: 1 hora

Inscriu! Dijous 29 d'abril, a les 12: 00h

nom *
Cognoms *
E-mail *
Càrrec / Rol *
empresa *
Nº d'empleats *

He llegit i accepto les condicions d'ús i privacitat .

Enviant sol·licitud ...