20/5/2014 publicat per: Softeng
& Nbsp;

Enviar correos seguros a usuarios externos de nuestra organización-Parte IV (IRM) Enviar correus assegurances a usuaris externs de la nostra organització

Tal com hem parlat en els anteriors articles, la fuga de dades es produeix quan la informació confidencial o sensible d'una empresa surt de la mateixa a través dels empleats (de manera deliberada o per accident). Per aquest motiu Microsoft ha incorporat a l'Office 365 IRM, una eina que encripta i protegeix la informació sensible d'accessos no autoritzats.

En l'anterior capítol analitzem la protecció d'informació a través dels correus electrònics enviats a usuaris de la nostra organització, en aquesta quarta entrega analitzarem un nou nivell de protecció a l'Exchange Online contra l'accés no autoritzat, la protecció de la informació a través dels correus electrònics enviats a usuaris externs.

Els administradors de la teva empresa poden protegir a l'Exchange Online la sortida d'informació a través del correu electrònic (inclosos els fitxers adjunts), encriptant les dades i assegurant que la informació només pugui ser llegida per la persona autoritzada.

Per exemple:

  • Evitar que un destinatari extern a l'organització pugui realitzar alguna d'aquestes funcions: accedir i enviar el contingut d'un correu electrònic.

  • Definir regles de transport per xifrar missatges de correu electrònic sortint i desxifrar respostes xifrades entrants. Els missatges que coincideixen amb les regles definides es xifren i s'envien a l'adreça de correu especificada.

Què passa en el receptor?

El sistema funciona de manera bastant senzilla, els missatges de correu electrònic xifrats arriben a la safata d'entrada del destinatari amb dades adjunts en format HTML. Perquè el receptor pugui llegir el correu, haurà de descarregar el HTML i seguir unes instruccions per a ser autenticat abans d'accedir al contingut del missatge i poder realitzar accions.

A la següent pantalla et mostro el missatge que rep el destinatari del correu:

Enviar correos seguros a usuarios externos de nuestra organización-Parte IV (IRM)


En el proper article de IRM us parlarem sobre com protegir documents emmagatzemats en SharePoint

Vols tenir una visió global de com funciona IRM i Office 365?

 

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc