17/7/2015 publicat per: Softeng

Encuentra la información que necesitas con Office 365 Des del passat mes la plataforma de productivitat en el núvol, Office 365, incorpora una nova capacitat de compliment legal amb la qual els administradors de TI de la teva empresa podran fer cerques avançades d'una manera molt més ràpida i senzilla en tot el contingut de l'Office 365.

Has hagut de preparar alguna vegada documentació electrònica per a una auditoria? Necessites identificar documents que no compleixen amb les normatives de la teva empresa? Vols saber si els teus empleats estan enviant informació sensible de l'empresa a través del correu electrònic? Pots obtenir resposta a aquestes i altres necessitats amb aquesta nova funcionalitat anomenada Cerca de compliment. Aquest servei, basat en eDiscovery (el centre d'exhibició de documents electrònics de l'Office 365) però amb noves i millorades capacitats d'escalat i rendiment, les empreses poden identificar, retenir i exportar el contingut que es troba a l'Office 365 amb vista a una investigació interna de l'empresa o una sol·licitud legal.

Què és el centre de compliment de l'Office 365?

El centre de compliment de l'Office 365, situat al portal de l'Office 365, conté les característiques clau necessàries per ajudar els administradors de TI de la teva organització a cobrir les necessitats de compliment legal, normatiu i organitzatiu a l'Exchange Online i SharePoint Online.

Seleccionant l'opció del menú esquerre Cerca accediràs a la pantalla des d'on podràs realitzar noves recerques de compliment o gestionar les existents.

Encuentra la información que necesitas con Office 365

 

Cercar en totes les dades de l'Office 365 sense límits
Encuentra la información que necesitas con Office 365 Amb la recerca de compliment podràs buscar dades en bústies d'Exchange, llocs de SharePoint, OneDrive for Business i converses guardades de Skype empresarial.

No hi ha límit en l'escala d'aquestes recerques, els teus administradors poden buscar tant en el nombre de bústies que vulguin com en el nombre de llocs de SharePoint. Així mateix, a l'hora de realitzar noves consultes tens l'opció de buscar en conjunt o en bústies, llocs o grups de distribució específics.

 

Aconsegueix una vista prèvia dels resultats i analitza la informació

Després de crear una nova recerca, pots obtenir una vista prèvia dels resultats per comprovar que la teva consulta està funcionant i poder començar a analitzar i gestionar la informació.


Encuentra la información que necesitas con Office 365  Aquesta nova funcionalitat és un pas més de l'Office 365 pel que fa al compromís de Microsoft de facilitar a les organitzacions el compliment de requisits de noves regulacions legals o de les existents en la teva empresa o sector.

Vols saber com Microsoft garanteix la seguretat de les teves dades en el núvol amb Office 365 i Azure?

Sí, vull


<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc