28/8/2013 publicat per: Softeng

082813_1156_SkydrivePro1.png Microsoft ha fet públiques en el seu bloc oficial un seguit de millores significatives en SkyDrive Pro, que ajudaran a que els usuaris d'office 365 siguin més productius i que us comentem a continuació:

1 - Augment de l'espai d'emmagatzematge
Els usuaris d'Office 365 es beneficiaran d'un augment de 25 Gb en l'espai d'emmagatzematge enfront dels 7 Gb que oferia el servei actualment.

2 - Possibilitat d'augmentar l'emmagatzematge per SharePoint Online
Els administradors de SharePoint Online poden augmentar l'espai de SkyDrive Pro des dels 25 Gb actuals fins als 50 o 100 Gb, per a usuaris amb necessitats d'emmagatzematge elevades. Aquest espai addicional tindrà un cost de 0,15 € per cada GB al mes.

3 - Nova vista
SkyDrive Pro inclou una nova funcionalitat que es diu Compartir amb mi, una vista que permet trobar fàcilment els documents que altres empleats han compartit amb l'usuari, facilitant la col · laboració entre els treballadors de l'empresa.

Què és SkyDrive Pro?

És el servei d'emmagatzematge de documents en el núvol que les empreses faciliten als seus empleats (llibreries de MySite) més una aplicació client que s'ofereix tant en les implementacions locals d'Office 2013 com en diversos plans de la versió Cloud a l'Office 365 i que pot connectar tant amb SharePoint 2010 com amb SharePoint 2013.

Amb SkyDrive Pro, els empleats poden emmagatzemar, sincronitzar i compartir els seus arxius amb facilitat i seguretat.

Enllaços relacionats:

Blog oficial d'Office 365

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc