15/3/2019 publicat per: Softeng

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

A principis de març vam celebrar a Barcelona i Madrid una nova edició del nostre esdeveniment "Com accelerar la transformació digital de la teva empresa", aquest any centrat en totes les novetats de seguretat i compliment ia descobrir el nou lloc de treball modern amb Microsoft 365.

En aquesta nova edició celebrada a Barcelona a l'Auditori de la Pedrera ia Madrid en les oficines de Microsoft, més de 250 assistents van tenir l'oportunitat de descobrir de manera comprensible no només com el núvol de Microsoft estimula la transformació digital, sinó com les empreses es poden beneficiar d'ella i créixer, col·laborant i treballant de forma segura, protegint la seva informació confidencial i complint amb les normatives.

Benvinguda i obertura

La jornada va començar amb la xerrada dels directius de Microsoft, a Barcelona Santi Oller, director de desenvolupament de negoci de Microsoft ia Madrid, Cristina Lanzagorta, directora de partners de la companyia. En el seu discurs de benvinguda, van destacar a Softeng com un dels principals partners amb més coneixement i experiència en solucions en el núvol. A continuació, us deixem una part de la xerrada que va fer Cristina, en la qual parla de Softeng:

"Softeng és un partner que des de fa molts anys ha tingut una estratègia i un focus molt clar, són 100% Cloud. I aquesta claredat en la seva estratègia els ha permès desenvolupar ofertes d'alt valor afegit i diferenciar-se del mercat. Per tota aquesta trajectòria, per aquesta claredat en l'estratègia i per la seva dotació d'excel·lència, reconeixem a Softeng com un dels partners líders en transformació digital, experts en aspectes clau com la modernització del lloc de treball, entorns de col·laboració, seguretat en el Cloud i migració i modernització cap al Cloud. Deixeu-me que us expliqui que en Microsoft anualment reconeixem als nostres partners que millor ho fan, amb un seguit de premis i Softeng porta 3 anys consecutius guanyant el premi al millor partner de serveis en el núvol. "

El gran actiu de Softeng

Per finalitzar la seva xerrada, Cristina va voler destacar "Softeng ha estat i continua sent pioner en desenvolupar solucions Cloud com ho és el gran actiu del seu portal CSP en el núvol, això és clau perquè en un moment d'obertura cap al núvol, permet als clients tenir una total transparència, visibilitat i control de com estan utilitzant el núvol, podent en tot moment prendre decisions que els permetin optimitzar tant la gestió de les llicències com la gestió dels serveis. "

Davant un reconeixement com aquest, no podem més que donar-li 'infinites gràcies a la Cristina per les seves paraules!
 

A continuació, us deixem un resum amb els aspectes claus de les ponències:

Ponència 1: El repte d'accelerar la transformació digital de la teva empresa, incrementant la seguretat i complint la nova normativa legal

Carlos i Imma, ens van parlar sobre com podem estar més protegits ia més fer-ho en un entorn modern on sigui més senzill col·laborar amb els companys amb total seguretat i complint amb les normatives legals. Tot això amb l'objectiu d'ajudar-nos a accelerar la transformació digital.

Imma apuntava que aquest nou escenari implica una sèrie de canvis per a les empreses; s'ha de dur a terme una transformació no només a nivell digital i tecnològic sinó també en la forma en què treballem. De quins canvis estem parlant?

  • Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure Passar d'un entorn tradicional, en què tenim tota la infraestructura a casa, a un entorn híbrid on part de la infraestructura està en el núvol i una altra part continua estant on-premissa.
  • Els usuaris passen de treballar de forma individual a col·laborar (amb companys, clients, partners ...). Això implica que necessiten mobilitat, el poder connectar-se des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu.

Aquests canvis en la forma de treballar impliquen canvis en l'enfocament de seguretat, perquè en entorns moderns, les empreses no només han de securitzar la seva infraestructura, sinó que apareixen noves superfícies vulnerables per on podem ser atacats i aquestes són: Identitat, dispositius, apps i dades i Infraestructura.

 

Imma Rasero, Partner & Customer Advisor i Carlos Colell, CEO de SOFTENG

L'alt cost què implica una bretxa de seguretat

Imma ens va parlar sobre les ciberamenaces en nombres destacant que el cost per bretxa de seguretat a una pime és de 100.000 € i Carlos va aprofundir en aquest tema, parlant-nos sobre l'alt cost que implica una bretxa de seguretat per a les empreses assenyalant que aquest impacte econòmic és superior al que hauria costat evitar la bretxa.

Seguidament Carles va parlar sobre com estaria una empresa ben protegida centrant-se en les novetats incorporades per Microsoft que després van mostrar els especialistes en seguretat de Softeng.

Posteriorment Carlos ens va parlar sobre els reptes que es plantegen les empreses per avançar en el núvol i va donar pas a Imma que ens va parlar de la solució per afrontar aquests reptes, i aquesta és: el nostre Portal Softeng CSP que ofereix a les empreses:

  • Control i optimització de costos.
  • Productivitat per a la seva gestió.
  • Millora la seguretat de la teva empresa.
  • Impulsa l'adopció.

Per finalitzar, Carlos va comentar que tant en la següent ponència com en les donem que vindrien després els assistents descobririen com Microsoft 365 és la solució per aterrar tot el comentat en aquesta ponència.

Ponència 2: Un lloc de treball modern i segur perquè els empleats donin el millor de si: Descobreix el nou que ve amb Microsoft 365!

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure Aquesta ponència va ser liderada per Miguel Ángel Cervera, responsable de la unitat de negoci de Modern Workplace a Espanya.

En ella, ens va parlar de l'aposta de Microsoft per oferir una única plataforma de col·laboració, segura i intel·ligent dissenyada per cobrir les necessitats de totes les empreses, Microsoft 365.

Microsoft 365 neix per abastar i simplificar en un sol producte la modernització del lloc de treball de les empreses, incloent eines per a la col·laboració, seguretat i compliment legal, anàlisi i intel·ligència.

Miguel Angel ens va parlar dels 4 pilars sobre els quals pivota Microsoft 365:

  • Seguretat: Amplia la identitat i la protecció contra amenaces per ajudar a aturar els atacs amb seguretat integrada i automatitzada.
  • Compliment: Reuneix la protecció de la informació i les capacitats avançades de compliment per protegir i governar les dades mentre redueix el risc.
  • Comunicacions Unificades: Per poder estendre, duplicar o redundar tota la infraestructura de comunicacions de l'empresa al núvol, estenent-la a més amb la integració a Microsoft Teams.
  • Visualització de dades: Afegeix capacitats de Power BI que ajuden als seus clients a obtenir un valor empresarial significatiu a partir de les seves dades, traient-li partit també a la plataforma de PowerApps.

Demo Col·laboració: Descobreix el nou lloc de treball modern amb Microsoft 365 i impulsa la teva productivitat a un nivell superior

Comencem la part de demo amb la sessió dels nostresexperts en productivitat i col·laboració.En ella, ens van parlar del nou lloc de treball modern i ens van demostrar com gràcies a ell podem ser més productius. Ramon va començar comentant als assistents que la forma de treballar està canviant i les empreses han de ser capaços de donar resposta a les noves necessitats. Per ajudar-nos a oferir el nou lloc de treball hem Microsoft 365 que Resum del gran esdeveniment de Softeng sobre com accelerar la transformació digital de la teva empresa amb Microsoft 365 i Azureimpulsa la creativitat dels usuaris i fomenta el treball en equip, tot això d'una forma simple i sobretot molt segura.

La demo va començar amb el producte bandera de Microsoft per a la col·laboració habitual, Microsoft Teams. Claudia ens va mostrar com treballar amb Teams, com concentrador de serveis de Microsoft 365 basat en xat. Claudia ens va mostrar els equips i canals per organitzar la informació, així com l'àmplia llista de serveis de Microsoft que poden integrar-se a Teams i fins i tot serveis de tercers.

Els assistents van poder veure en directe el fàcil que és organitzar i mantenir una reunió en directe des d'un canal, muntar un espai corporatiu a partir de plantilles o treballar amb quadres de comandament de Power BI, l'eina de Business Intelligence de Microsoft, i tot això sense moure de Teams. Fins i tot vam veure com es pot treballar de forma intel·ligent amb Bots i vam poder comprovar el potencial d'PowerApps a mostrar-nos una senzilla aplicació mòbil connectada a les dades de l'empresa
Claudia Casas i Ramon Masuet, experts en productivitat de SOFTENG

Demo Seguretat: Descobreix la diferència ..... entre una empresa protegida i una altra que no ho està

La demo de seguretat va ser protagonitzada per Jordi Fernández, David Rangel i Álex Imbernon, tots ells experts en seguretat de Softeng.

Durant la sessió van mostrar una empresa sense seguretat, amb sistemes operatius obsolets, equips no gestionats, en la qual l'Outlook era la seva única eina Resum de l'esdeveniment Com accelerar la transformació digital de la teva empresa amb Microsoft 365 i Azurei col·laboració i que, a més, tenia servidors de fitxers en els quals es perdia el control de les dades un cop aquests sortien a través de correus electrònics o altres mitjans. En aquest escenari van simular un atac de Phishing (suplantació d'identitat) i els assistents van poder comprovar el gravíssim impacte en tota l'empresa.

El següent escenari era el de la mateixa empresa, però protegida amb Microsoft 365, en aquest cas van simular el mateix atac i els assistents van poder comprovar com gràcies als serveis de seguretat de la plataforma, l'empresa tenia totes les superfícies vulnerables d'atac perfectament protegides . Van mostrar com treballava l'accés condicional per validar la teva identitat, Office 365 ATP per detectar atacs de phishing, Azure Active Directory (AD), Microsoft Defensar ATP, Azure Information Protection, Intune, la seguretat des Teams i moltes més solucions i serveis que garanteixen la seguretat de l'empresa.

Jordi Fernández, David Rangel i Alex Imbernon, experts en seguretat de SOFTENG

Resumen del evento impulsa la competitividad en tu empresa

Si voleu conèixer en detall cadascuna de les eines de seguretat que es van mostrar en l'esdeveniment, us convidem a que visiteu el nostre blog on trobareu articles de cada un dels productes.

Demo Compliment legal: Descobreix com Microsoft 365 t'ajuda a complir amb les noves i exigents normatives legals

En l'última demo de la Jornada, Marc i Miquel ens van mostrar com la gestió del compliment és molt més senzilla i simple amb les solucions de Microsoft 365. Marc va comentar que si en la passada edició ens van mostrar com les eines de seguretat i compliment de Microsoft 365 ajudaven a complir, aquest any demostrarien també, que no només ajuden a passar les 4 fases (Detectar, Gestionar, protegir i informar), sinó que també ajuda a fer un seguiment del compliment.

Després d'aquesta introducció, va començar la demo en la qual ens van mostrar com a eines com Microsoft Teams, ajuden a fer seguiment i analitzar l'estat de compliment a través del panell de Power BI i fins i tot utilitzar la intel·ligència artificial per crear un bot que ajuda a gestionar les peticions. Així mateix, ens van mostrar l'ampli control sobre la informació que tenim gràcies a les eines de protecció de la informació de Microsoft 365.

Per finalitzar, Marc va demostrar als assistents, que els clients de Softeng ho tenen més fàcil per fer un seguiment del seu compliment ja que a més de comptar amb totes les eines de compliment de Microsoft, dins del seu portal CSP amb el que gestionen les seves subscripcions , Softeng ha desenvolupat un assessor que els ajuda a avaluar la seguretat i amb recomanacions que faciliten el seu procés de compliment.

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

Marc Jordana i Miquel Castelló, experts en compliment i seguretat de SOFTENG

punt final

Per finalitzar la jornada, els assistents van tenir l'oportunitat de participar en una taula rodona amb els nostres experts en seguretat, productivitat, compliment, així com amb els nostres experts legals. En ella van poder resoldre tots els dubtes i posteriorment, gaudir d'un bufet lunch en el qual van poder fer networking amb la resta de convidats i intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

 

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

Resumen del gran evento de Softeng sobre cómo acelerar la transformación digital de tu empresa con Microsoft 365 y Azure

 

Gràcies a tots els assistents! tant per la seva participació com pels grans resultats que hem tornat a obtenir en les enquestes ja que ens impulsen a seguir treballant i esforçant-nos a oferir el millor servei i qualitat.

Per a totes aquelles persones que es van quedar sense poder assistir per manca de places i per a tots els que voleu conèixer les últimes novetats de les solucions Cloud de Microsoft, en breu us anunciarem les dates de la propera edició :)

I pels que us hagueu quedat amb les ganes de saber més, us convidem a que contacteu amb nosaltres per descobrir com podem ajudar-te a protegir la teva empresa Vols saber més?

Sí, vull saber més

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc