31/7/2014 publicat per: Softeng

Proteger documentos almacenados en SharePoint- Parte V (IRM) En aquest últim capítol d'IRM i Office 365 entrarem en detall en com IRM ajuda a la empreses a protegir els documents emmagatzemats en SharePoint Online.

Amb IRM pots limitar les accions que els empleats poden realitzar en els documents per protegir i controlar la disseminació de contingut confidencial. Per exemple, si has creat una biblioteca de documents per compartir informació sobre futurs productes amb el departament de màrqueting de la teva empresa, pots utilitzar IRM per evitar que aquests usuaris comparteixin aquest contingut amb altres empleats de la companyia.

IRM es pot configurar per protegir automàticament els arxius emmagatzemats en determinades biblioteques de SharePoint. Quan s'habilita, els arxius es xifren de manera que només les persones autoritzades puguin veure'ls o realitzar amb ells les accions prèviament definides. Per exemple:

  • Evitar que persones externes a l'empresa puguin obrir el document, encara que ho tinguin físicament.

  • Evitar la possibilitat que empleats de la nostra organització puguin imprimir, fer una captura de pantalla d'un document, copiar o modificar-lo.

  • Evitar que un usuari no autoritzat vegi el contingut si s'envia per correu després de descarregar-lo del servidor.

  • Limitar el tipus d'arxius que es poden carregar a la llibreria.

  • Restringir l'accés al contingut durant un període especificat, després del qual els usuaris han de confirmar les seves credencials.

Proteger documentos almacenados en SharePoint- Parte V (IRM)

Els permisos d'IRM s'apliquen a tota la biblioteca, no a arxius individuals, el que ajuda a garantir nivells constants de protecció per a un conjunt complet de documents o arxius. D'aquesta manera, IRM ajuda a les organitzacions a forçar les directives corporatives que regulen l'ús i la divulgació d'informació confidencial o de la propietat.

Vols tenir una visió global de com funciona IRM i Office 365?

Sí, vull saber més


<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc