22/4/2014 publicat per: Softeng

Proteger correos electrónicos desde Microsoft Office y IRM Protegeix correus electrònics enviats a usuaris de la nostra organització.

Tal com us explicàvem fa uns dies, IRM és una eina que encripta i protegeix la informació sensible d'accessos no autoritzats.

En aquest tercer capítol analitzarem com pots protegir & nbsp; els correus electrònics enviats a usuaris de la teva organització. & Nbsp;

Els empleats utilitzen el correu electrònic per intercanviar informació confidencial com informes i dades financeres, contractes legals, informació confidencial de productes o dades sobre clients i empleats. Com a resultat, les bústies es converteixen en repositoris d'informació confidencial i les fuites poden convertir-se en una seriosa amenaça per la teva organització.

Els administradors de la teva empresa poden protegir a l'Exchange Online la sortida d'informació a través del correu electrònic (incloses les dades adjunts), evitant que el contingut es filtri fora dels límits de l'organització.

Per exemple:

  • Evitar que un destinatari pugui realitzar alguna d'aquestes funcions: accedir, reenviar, copiar, modificar, imprimir, enviar per fax, imprimir pantalla o tallar i enganxar el contingut d'un correu electrònic.

  • Crear regles de protecció i xifrat automàtiques per correus electrònics que compleixen certes condicions de negoci (enviats per algú determinat, algú determinat, amb textos determinats, etc, etc).

 

Un cop activat el sistema

Les opcions que els usuaris tindran disponibles per a xifrar un correu són:

  • Accés sense restriccions (per defecte): Correu sense xifrar.
  • No reenviar: Els destinataris poden llegir aquest missatge, però no poden reenviar, imprimir ni copiar el contingut. El propietari de la conversa té permís ple per al seu missatge i totes les respostes d'aquest.
  • Confidencial: El contingut és informació registrada destinada només a usuaris interns. Es pot modificar però no es pot copiar i imprimir.
  • Confidencial, veure únicament: El contingut és informació registrada destinada només a usuaris interns. No es pot modificar.

Proteger correos electrónicos desde Microsoft Office y IRM

¿I què passa en el receptor?

Quan els empleats envien un missatge encriptat (o sigui, protegit amb IRM), les dades adjunts reben la mateixa protecció que el missatge (Word, Excel, PowerPoint, així com als arxius amb format .xps).

Proteger correos electrónicos desde Microsoft Office y IRM Quan el receptor obre el correu amb permisos, li mostrarà un missatge a la capçalera del missatge indicant el tipus de restriccions del missatge.

En aquesta imatge pots intuir que hi ha un missatge a la capçalera de l'email, però com una de les restriccions d'IRM és precisament la captura de pantalles, us ensenyo una foto feta amb mòbil. Sí, ja es, no ho podeu llegir, però d'això es tracta;)

En el proper article de IRM parlarem sobre una de les últimes novetats que incorpora IRM a l'Exchange Online, la encriptació per Enviar correus assegurances a usuaris externs a la nostra organització.

No t'ho perdis !!

Vols tenir una visió global de com funciona IRM i Office 365?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc