12/10/2020 publicat per: Softeng

Protección contra amenazas de seguridad avanzadas con Windows Enterprise E5

En el passat post us parlem sobre les funcionalitats de seguretat de la versió Windows 10 Enterprise E3 , el sistema operatiu més segur de Microsoft que protegeix el dispositiu, la identitat i la informació de les empreses, ajudant-les també a prendre decisions proactives davant de qualsevol situació de amenaça, cobrint més o menys aspectes segons la versió.

En aquest nou article parlarem sobre Windows 10 Enterprise E5, l'oferta més completa de Microsoft per al seu sistema operatiu que inclou totes les capacitats de seguretat de la versió E3 afegint-li una capa de seguretat avançada mitjançant Microsoft Defensar for Endpoint, anteriorment Microsoft defensar Advanced Threat Protection (ATP), una potent eina de seguretat que ofereix protecció màxima per a la teva empresa.

Les eines de seguretat de Windows 10 Enterprise combinades amb Defensar actuen de la següent manera:

Protección contra amenazas de seguridad avanzadas con Windows Enterprise E5

Què t'ofereix Microsoft Defensar for Endpoint?

Defensar for Endpoint aprofita la tecnologia i l'experiència de Microsoft parteixi ajudar a detectar, investigar i oferir-te una resposta immediata davant amenaces persistents avançades i infiltracions en les dades de les xarxes. Defensar for Endpoint t'ajuda a:

  • Obtenir un a nàlisi en temps real de tota la teva infraestructura d'equips a través d'una consola central que mostra informació de l'estat i l'activitat dels equips protegits.
  • Detectar atacs avançats i de dia-zero, a partir de l'anàlisi de l'entorn, el comportament i l'ús de la tecnologia Machine Learning, mostrant-te informació detallada de l'abast de la bretxa de seguretat a través de la consola central i oferint-te solucions per mitigar-la.
  • Accés instantani a l'anàlisi de 6 mesos d'informació referent a l'comportament de la nostra empresa per dur a terme una anàlisi forense, oferint-te un inventari d'arxius, adreces URL i connexions en tota la xarxa.

L'agilitat de detecció que ofereix Defensar for Endpoint et estalvia temps i recursos, limitant també la quantitat de dany causat per una bretxa de seguretat.

Com treballa Defensar for Endpoint?

Defensar for Endpoint combina la tecnologia de client integrada en Windows 10 i un servei en el núvol sòlid. Defensar for Endpoint monitoritza contínuament la xarxa a la recerca d'activitat maliciosa o comportaments anòmals a través de:

  • Sensors de conducta: Integrats en els dispositius, que recopilen i processen senyals de comportament de sistema operatiu (per exemple, comunicacions de xarxa, modificacions de fitxers i qualsevol tipus de processos). Seguidament aquesta informació s'envia a la consola de Seguretat en el núvol per analitzar-los.
  • Intel·ligència d'amenaces: Microsoft compta amb un equip d'especialistes de seguretat a nivell mundial i una comunitat de "hunters" que es dediquen exclusivament a trobar noves tècniques malicioses i que entrenen contínuament a Defensar for Endpoint per ajudar-lo a ser cada vegada més efectiu.
  • Anàlisi de seguretat en el núvol: Gràcies a l'BigData i a l'aprenentatge automàtic, analitza la informació rebuda dels sensors i la contrasta amb informació històrica i anònima de milions de dispositius repartits per tot el món i per la Intel·ligència d'amenaces de l'propi Defensar for Endpoint , per detectar comportaments anòmals, tècniques dels hackers i similitud amb atacs coneguts.

Protección contra amenazas de seguridad avanzadas con Windows Enterprise E5

Pantalla 1 -Consola central que ofereix un resum de l'estat general de la xarxa i les alertes. Pantalla 2 - Vista d'una alerta sobre una possible amenaça.

Protección contra amenazas de seguridad avanzadas con Windows Enterprise E5

Pantalla 1 -Vista d'estat i alertes d'un equip de la xarxa Pantalla 2 - Ofereix informació detallada sobre un atac indentificat a la xarxa i com solucionar-ho.

 

El panorama actual obliga les empreses a estar protegides enfront de les amenaces de seguretat ia ser capaços de detectar i respondre ràpidament a aquestes. Des Softeng, estem compromesos per donar solucions als nostres clients i oferir-los la nostra experiència en aquesta àrea, així que t'animem a que segueixis el nostre bloc en el qual continuarem informant sobre les eines i solucions de seguretat que podem oferir-te.

Vols saber més sobre Windows 10 Enterprise E5? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més!

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc