30/1/2013 publicat per: Softeng

013013_1217_Principales1.png En aquest post volem fer un repàs de les principals novetats que sorgeixen fruit de la integració de FAST Search Server a SharePoint 2013, una de les novetats més destacades de SharePoint 2013 i que proporcionen al producte les potents funcionalitats d'aquesta plataforma de recerca empresarial i que abans s'instal · lava per separat.

SharePoint 2013 combina els dos motors de cerca "Search SharePoint" i "FAST Search Server for SharePoint" en una sola plataforma de recerca molt més potent i ràpida, proporcionant major redundància i els avantatges de rendiment que ofereix FAST. Per això, s'ha desenvolupat una nova arquitectura simplificada que combina les millors funcionalitats i característiques dels productes anteriors, aconseguint una plataforma més escalable i altament configurable.

Interfície de cerca

La nova i actualitzada interfície inclou elements que s'assemblen als navegadors de cerca web més populars proporcionant a l'usuari una experiència més enriquida i familiar.

Search.png Cerques més intel · ligents

El refinament dels resultats de recerca a través de la informació que s'extreu de les metadades associades al contingut, va ser una de les novetats millor acollides a la versió de SharePoint 2010. Ara en aquesta nova versió i gràcies a la integració amb FAST, podem fer cerques més intel · ligents mitjançant l'aplicació de filtres i suggeriments de termes basats en cerques realitzades per altres usuaris. Amb tot això, obtenim resultats més rellevants i descobrim persones i documents recomanats que estiguin relacionats.
Els panells de recerca ens proporcionen vistes prèvies completes dels documents proporcionant una interfície d'usuari més rica que en versions anteriors.

Component rastrejador

Aquest nou component és responsable de rastrejar el contingut que prové de diferents fonts d'informació i de manera contínua, d'aquesta forma un nou document pujat a SharePoint apareix en els resultats de cerca pràcticament en temps real.

És possible rastrejar una àmplia gamma d'orígens de contingut com, per exemple, recursos compartits d'arxius, contingut de SharePoint o aplicacions de línia de negoci, entre d'altres.

En resum, podem dir que la combinació del poder de FAST amb la simplicitat de SharePoint ens ofereixen una intranet excepcional amb una experiència de recerca personalitzada i de gran satisfacció per als usuaris.

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc