4/10/2013 publicat per: Softeng

PowerBI.png

Power BI és la nova eina de Business Inteligence (BI) que incorpora la suite de productivitat, Office 365.

Aquesta nova eina et permet analitzar i interactuar amb una quantitat massiva de dades dins d'Excel, demanant informació a través de llenguatge natural i peticions del tipus pregunta-resposta.

powerBI.png

Amb Power BI tindràs la capacitat de buscar fàcilment, transformar i tenir accés a dades dins i fora de l'organització, des de qualsevol lloc i en gairebé qualsevol dispositiu. Així mateix, podràs analitzar i crear atractives visualitzacions interactives.

L'eina et permet obtenir de manera fàcil, informació de valor de les teves dades, treballant des d'Excel per analitzar-los i visualitzar-los de forma autònoma.

Microsoft ofereix una solució que potencia les següents funcionalitats d'Excel

  • Power Query, permet als usuaris buscar de manera fàcil, accedir a informació pública ia les dades de la teva organització. ZA104087160.JPG
  • Power Map, una eina de visualització en 3D, que permet analitzar dades geogràfiques i temporals, superposats sobre mapes. A més, es poden capturar escenes per a la creació de presentacions.
  • Power Pivot, per crear i adaptar models flexibles de dades en Excel.
  • Power View, per crear taules interactives, gràfics i altres representacions visuals de dades.

Capacitats de col·laboració, recerca i mobilitat
Power BI es complementa amb la potència de SharePoint i ens ofereix capacitats per col·laborar i donar accés a la informació de manera segura i en un entorn de confiança, proporcionant:

  • Llocs Power BI, espais de treball col·laboratius i dedicats de BI per compartir dades i informació de valor amb usuaris de l'empresa. Els llocs Power BI mantenen actualitzada la informació amb connectivitat als diferents orígens de dades de la meva organització.
  • Capacitats de consulta en llenguatge natural, que permet als usuaris fer preguntes i obtenir respostes. Només cal fer la pregunta en una caixa de diàleg, el sistema la interpreta i de manera automàtica genera taules interactives i gràfiques basades en informació disponible.
  • Experiència BI mòbil, aplicacions tàctils ideals per a Windows 8, Windows RT i iPad, perquè puguis estar connectat als teus informes i dades des de qualsevol lloc, així com suport per HTML5 en el navegador de qualsevol dispositiu.

Vols conèixer més sobre com Power BI pot ajudar-te?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc