31/1/2014 publicat per: Softeng

Power Query

Power BI és l'eina de Business Inteligence (BI) que incorpora la suite de productivitat Office 365 i que ens permet automatitzar els processos de generació d'informació analítica.

Power BI Inclou una col·lecció de funcionalitats que us permet carregar dades, compartir descobriment i participar en formes noves i intuïtives de col·laboració: Power Query, Power Map, Power Pivot i Power View.

Aquest post és el primer d'una sèrie d'articles en els quals parlarem de cadascun dels complements de Power BI.

Power Query

És un dels complements d'Excel proporcionats com a part de l'eina Power BI, es tracta d'una eina ETL (sigles en anglès de Extreure, Transformar i Carregar) integrada en Excel per buscar, transformar i combinar dades d'una àmplia varietat de fonts ( tant d'empresa, com de fonts de dades públiques en línia) i amb una interfície intuïtiva i interactiva.

Power Query

Amb Power Query podràs:

  • Buscar i connectar les dades a través d'una àmplia varietat de fonts.
  • Realitzar recerques Online d'una gran col·lecció de fonts de dades públiques, incloent-hi taules de Wikipedia, un subconjunt de Windows Azure Marketplace, i un subconjunt de Data.gov
  • Combinar dades de diverses fonts i ordenar-los per una anàlisi més profunda amb eines com Power Pivot, o per a la seva visualització amb eines com Power View i Power Map.
  • Juntament amb la funcionalitat Power View, podràs compartir i gestionar les consultes creades, així com dades de recerca dins de la teva organització.

Orígens de dades de Power Query

La funcionalitat et permet introduir dades a Excel des de pràcticament qualsevol tipus de fonts de dades que s'enumeren a continuació:

  • Des de la web
  • Des d'un arxiu - Excel, CSV, XML, text o una carpeta que contingui arxius amb metadades i enllaços
  • A partir d'una base de dades - SQL Server, SQL Azure, Access, Oracle, IBM DB2, MySQL, PostgreSQL, Sybase i Teradata
  • D'altres fonts de dades - Llista de SharePoint, font de OData, Windows Azure Marketplace, Hadoop Distributed File System - HDFS, emmagatzematge de Windows Azure Blob, emmagatzematge Taula Windows Azure, Active Directory, Exchange i Facebook.

 

Vols conèixer més sobre com Power BI pot ajudar-te?

 

Sí, vull saber més

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc